Apple Watch si ce accesorii poti potrivi cu diversele modele

apple benzi

  V-am spus in aceasta seara ca Apple pregateste o serie de schimbari importante pentru Apple Store-urile sale in ideea de a le oferi utilizatorilor interesati de Apple Watch cea mai buna experienta, dar si cea mai usoara alegere pentru produse. Primele materiale “didactice” pentru angajatii Apple Store-urilor au fost publicate pe internet, ele prezentand si optiunile pe care le au persoanele interesate de Apple Watch in ceea ce priveste accesoriile.

  Dupa cum puteti vedea si din imagine, toate bratarile, curelele si cataramele concepute de catre Apple se potrivesc la toate modelele Apple Watch, insa cei din Cupertino tin sa faca anumite recomandari pentru potrivirea accesoriilor cu ceasul lor. Mai exact, Apple Watch din otel inoxidabil s-ar potrivi perfect cu orice fel de accesoriu, in timp ce pentru Apple Watch ar fi potrivite doar bratarile Sport, Apple Watch Edition fiind perfect pentru combinare cu o bratara sport, o catarama clasica sau una moderna.

  Angajatii Apple vor face aceste recomandari in timpul probarii sau achizitionarii unui Apple Watch, insa desigur ca utilizatorii vor putea alege orice accesoriu doresc pentru a il folosi cu ceasul, chiar daca el nu se va potrivi chiar asa cum isi doreste Apple. Acestea fiind spuse, Apple ne face acum recomandari si pentru modul in care ar trebui sa cumparam bratarile pentru Apple Watch iar in viitor nu ramane decat sa refuza sa vanda diverse combinatii de accesorii si produse.