iPad Pro – schita unei carcase dezvaluie noutati importante

iPad Pro carcasa

  iPad Pro se afla in proces de dezvoltare in vederea lansarii in cursul acestui an, iar astazi avem ocazia de a vedea o noua schita in care o presupusa carcasa pentru tableta este prezentata, ea dezvaluind cateva noutati interesante cu privire la viitorul produs. Incepem cu ceva ce stiam deja, mai exact faptul ca tableta urmeaza sa aiba 4 difuzoare amplasate in pereche in partile inferioara si superioara ale carcasei, ele urmand a oferi o experienta audio net superioara celei existente in actualele modele ale iPad.

  Separat observam ca Apple va pastra pozitia butonului Power si a portului audio de 3.5mm, butoanele de volmum si cel pentru mute/blocarea orientarii urmand a ramane in pozitiile pe care le cunoasteam deja, insa o schimbare vine in laterala tabletei. Dupa cum puteti vedea deja, acolo exista trei gauri in locul uneia singure pentru actualul microfon pentru eliminarea zgomotelor ambientale implementat in tabletele iPad disponibile pe piata, astfel ca acolo ar putea fi pozitionata o noua componenta.

iPad Pro carcasa 1

  Zvonuri aparute in trecut sugerau ideea ca Apple va muta butonul Home in partea laterala a tabletei, iar Apple ar intentiona sa ofere suport pentru mouse, tastatura si alte periferice, urmand a include si un port USB 3.0 in viitorul sau produs.