OS X Yosemite 10.10.3 beta build 14D113C a fost lansat pentru dezvoltatori si utilizatori

OS X Yosemite 10.10.3 aplicatie Photos

  OS X Yosemite 10.10.3 beta build 14D113C a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac, dar si utilizatorii care fac parte din programul beta public de testare a versiunilor noi ale OS X. Build-ul este acelasi pentru toata lumea si el aduce pentru toti Yosemite Recovery Update 3.0 care permite recuperarea datelor pierdute in cazul unui restore fortat si nu doar atat, noua versiune rezolvand cel mai probabil diverse probleme de functionare si performante.

  OS X Yosemite 10.10.3 beta build 14D113C poate fi instalat de catre dezvoltatori si utilizatori prin intermediul sistemului Software Update implementat de catre Apple in sistemul sau de operare pentru Mac-uri, dar numai cele doua categorii de utilizatori mentionate anterior au acces la el.

  • Build 14D113C for developers and public beta testers weighs in at 1.49GB, expect a lengthy download
  • In addition to the latest OS X 10.10.3 build, developers can test Yosemite Recovery Update 3.0, which weighs in 503MB
  • Yosemite Recovery Update 3.0 “includes improvements to OS X Recovery,” the system used to restore your Mac since moving to digital installs rather than disks, “and is recommended for all users running OS X Yosemite”
Articolul precedentHTC One M9 Plus apare in prima imagine
Articolul următorLayout – Instagram lanseaza o noua aplicatie pentru poze
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.