Becoming Steve Jobs – acum poti cumpara singura biografie sustinuta de Apple

4

Becoming Steve Jobs

  Becoming Steve Jobs este singura biografie Steve Jobs care este sustinuta de catre compania Apple, o multitudine de manageri ai sai oferind interviuri pentru carte, totul intr-o incercare de a-l prezenta lumii intregi pe „adevaratul Steve Jobs”. Tim Cook si multi ai vicepresedinti ai Apple au fost nemultumiti de modul in care diversele biografii ale lui Steve Jobs a prezentat viata fostului CEO al companiei americane, astfel ca acum Apple incearca sa repare imaginea gresita creata in fata lumii intregi.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  Cartea Becoming Steve Jobs este scrisa de catre doi jurnalisti cu o legatura stransa cu Apple, unul dintre ei fiind un apropiat prieten al lui Steve Jobs, ei insistand timp de 18 luni la Tim Cook si diversi manageri ai Apple pentru a-i ajuta sa prezinte lumii intregi „adevarul” despre Steve Jobs. V-am vorbit in aceasta pagina despre o multitudine de detalii ce se regasesc in cartea Becoming Steve Jobs, insa acum puteti citi voi totul prin cumpararea cartii direct din iBookStore-ul Apple.

  Cartea este disponibila in doua versiuni: una care costa 16 euro si una care costa 14 euro, pentru fiecare dintre ele fiind disponibile si mostre, astfel ca veti putea afla o latura diferita a lui Steve Jobs, povestita de catre cei care i-au fost aproape in ultimii 15 ani din viata sa.