HTC nu deosebeste One M9 de One M8, amuzandu-si fanii

htc one m9 gafa

  HTC a declarat acum cateva saptamani ca a decis sa nu schimbe radical design-ul HTC ONE M9 deoarece design-ul HTC ONE M8 s-a dovedit a fi atat de popular incat nu avea sens sa strice ceva ce functiona, insa foarte multi utilizatori nu au fost multumiti de aceasta decizie. Realitatea este ca deosebirea HTC ONE M9 de HTC ONE M8 nu este chiar atat de simpla, iar acest lucru a fost dovedit inclusiv de catre reprezentantii HTC, ei publicand pe contul Facebook al companiei o imagine cu cel din urma prezentat ca fiind cel dintai.

  Mai exact, pentru a promova noile boxe BoomSound ale HTC ONE M9, HTC a publicat o imagine cu HTC ONE M8 fara sa isi dea seama, stergand mai apoi imaginea dupa ce fanii si presa au realizat gafa facuta de catre compania taiwaneza. In poza, principala diferenta dintre terminale este data de faptul ca HTC ONE M9 are butonul Power in lateral si nu in partea superioara, asa cum se intampla in cazul HTC ONE M8, iar daca nici macar angajatii HTC nu pot face diferenta intre terminale, atunci cum ar putea-o face utilizatorii ?

Articolul precedentIata cum poate fi utilizat Apple Watch fara iPhone
Articolul următorSi animalele merita atentie, nu doar smartphone-urile (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.