iPad Pro – port USB 3.0, suport pentru mouse si incarcare rapida

iPad Pro port USB 3.0 mouse

  iPad Pro cu port USB 3.0 si suport pentru mouse este in momentul de fata dezvoltata de catre compania Apple pentru lansare in Q2 2015, cei din Cupertino pregatind un produs extrem de interesant pentru scoli si companii. Am aflat dimineata ca iPad Pro trebuia sa ajunga pe piata la inceputul acestui an, dar Apple a realizat ca are probleme cu productia de ecrane, astfel ca nu-si poate indeplini planurile initiale. In aceasta idee, Apple a decis sa exploreze design-uri noi pentru iPad Pro, asa ca testeaza prima tableta cu port USB 3.0 inclus, in el putand fi conectat un mouse sau chiar o tastatura.

“Apple has continued to rework some of the features of the larger iPad. It is now considering the faster technology for data synchronization between the larger iPad and other computing devices,” said the person. The company has also been considering adding ports to connect to a keyboard and mouse, the people said.

  Porturile USB 3.0 pentru iPad Pro ar permite transferul foarte rapid de date cu o multitudine de alte produse electronice, tableta avand nevoie de o asemenea interconectivitate pentru a fi intr-adevar utila. Mai mult decat atat, avand in vedere ecranul de 12.9 inch, iPad Pro ar avea nevoie si de o baterie de capacitate mai mare, astfel ca Apple ar intentiona sa implementeze si un nou sistem de incarcare rapida. Nimeni nu stie cu cat ar putea reduce acest sistem perioada de incarcare a unei tablete iPad, insa daca ea va avea o baterie de peste 12.000 mAh, atunci ar fi nevoie de cateva ore bune pentru o incarcare completa.

  Apple testeaza diverse prototipuri ale iPad Pro pentru lansare si deocamdata pare sa nu se fi decis asupra celui final, iar implementarea suportului pentru USB 3.0 si periferice ar fi apreciata de toata lumea. Inainte sa va ganditi ca Apple va folosi OS X pentru tableta sa, va spun ca tot iOS-ul va fi cel care va oferi suport pentru toate acestea.