Prima Pagina iPad Pro iPad Pro – port USB 3.0, suport pentru mouse si incarcare rapida

iPad Pro – port USB 3.0, suport pentru mouse si incarcare rapida

iPad Pro port USB 3.0 mouse

  iPad Pro cu port USB 3.0 si suport pentru mouse este in momentul de fata dezvoltata de catre compania Apple pentru lansare in Q2 2015, cei din Cupertino pregatind un produs extrem de interesant pentru scoli si companii. Am aflat dimineata ca iPad Pro trebuia sa ajunga pe piata la inceputul acestui an, dar Apple a realizat ca are probleme cu productia de ecrane, astfel ca nu-si poate indeplini planurile initiale. In aceasta idee, Apple a decis sa exploreze design-uri noi pentru iPad Pro, asa ca testeaza prima tableta cu port USB 3.0 inclus, in el putand fi conectat un mouse sau chiar o tastatura.

“Apple has continued to rework some of the features of the larger iPad. It is now considering the faster technology for data synchronization between the larger iPad and other computing devices,” said the person. The company has also been considering adding ports to connect to a keyboard and mouse, the people said.

  Porturile USB 3.0 pentru iPad Pro ar permite transferul foarte rapid de date cu o multitudine de alte produse electronice, tableta avand nevoie de o asemenea interconectivitate pentru a fi intr-adevar utila. Mai mult decat atat, avand in vedere ecranul de 12.9 inch, iPad Pro ar avea nevoie si de o baterie de capacitate mai mare, astfel ca Apple ar intentiona sa implementeze si un nou sistem de incarcare rapida. Nimeni nu stie cu cat ar putea reduce acest sistem perioada de incarcare a unei tablete iPad, insa daca ea va avea o baterie de peste 12.000 mAh, atunci ar fi nevoie de cateva ore bune pentru o incarcare completa.

  Apple testeaza diverse prototipuri ale iPad Pro pentru lansare si deocamdata pare sa nu se fi decis asupra celui final, iar implementarea suportului pentru USB 3.0 si periferice ar fi apreciata de toata lumea. Inainte sa va ganditi ca Apple va folosi OS X pentru tableta sa, va spun ca tot iOS-ul va fi cel care va oferi suport pentru toate acestea.

 • Alex

  Asa da

 • amfetamin

  Despre specificatii se stie ceva?

 • Samaung

  Nu cred ca e cazul sa va bucurati. Nu cred ca Apple va implementa USB host astfel incat sa puteti conecta orice mouse si orice tastatura. Cu atat mai putin medii de stocare (stick USB, HDD extern sau aparate foto). Probabil va functiona doar cu tastatura Apple (vreo 200 euro) si mouse-ul Apple (vreo 100 euro).
  Ca sa va dati seama unde se situeaza iOS fata de Android la acest capitol, pe Android poti cupla chiar si un USB hub pe care sa cuplezi mouse, tastatura, medii de stocare iar sistemul le vede si le opereaza pe toate deodata. Ceea ce-i doresc si la Apple.

 • Ceea ce spui tu e pe langa realitate. Apple are mouse si tastatura wireless care ar putea fi conectate prin Bluetooth, deci suportul USB va fi pentru medii de stocare, periferice, etc.

 • Samaung

  Scuza-ma dar eu altceva am inteles : “In aceasta idee, Apple a decis sa exploreze design-uri noi pentru iPad Pro, asa ca testeaza prima tableta cu port USB 3.0 inclus, in el putand fi conectat un mouse sau chiar o tastatura.”
  Asta inseamna USB OTG daca e universal. Sau cu protocol propriu produselor sale daca vor sa pastreze ecosistemul inchis. Cam asta am zis in postul anterior …
  In fine, e parerea mea. Poate e corecta, poate e gresita …

 • EuGeorge

  Au disparut inginerii de pe idevice? nu se mai strica bateria acum de la incarcare rapida?
  :))
  Cat despre tableta,daca ar folosii OS X ca sistem de operare,ar fi geniala.

 • Pingback: iPad Pro - iata tehnologia folosita pentru ecran()

 • bit

  Tastatura si mouse pe usb? Asta doar daca au cazut in cap… Alea vor fi pe bluetooth. Pe usb sa-si puna mamaie.

 • Daniel

  Pentru mine, permiterea up/download de fișiere din browser sau alte aplicații în iCloud storage și rularea a 2 aplicații simultan pe ecran ar fi suficient.

 • Pingback: iPad Pro - schita unei carcase dezvaluie noutati importante | iDevice.ro()

 • Pingback: iPad Pro - portul USB-C apare in imagini, iata unde va fi pozitionat | iDevice.ro()