iPad Pro – o noua carcasa ofera detalii despre design

iPad Pro carcasa design

iPad Pro este viitoarea tableta pe care compania Apple se pregateste sa o lanseze, ea urmand a avea un ecran cu diagonala cuprinsa intre 12.2 inch si 12.9 inch, iar in cursul acestei zile avem ocazia de a vedea o noua carcasa care dezvaluie informatii cu privire la design-ul pe care viitoarea tableta a companiei Apple l-ar putea avea. Conform imaginilor vizibile in acest articol, carcasa conforma implementarea unor difuzoare stereo in partile superioara/inferioara ale tabletei, restul componentelor parand a ramane neschimbate, cel putin in baza schitelor obtinute pentru crearea acestei carcase.

Separat de acestea, carcasa confirma faptul ca iPad Pro va avea 2 porturi, unul dintre ele urmand a fi USB-C pentru a permite conectarea de periferice precum un mouse sau o tastatura, insa probabil va fi permisa inclusiv conectarea de stick-uri USB pentru a putea transfera informatii in produsul Apple folosind diverse aplicatii. In final aflam ca iPad Pro ar urma sa aiba o grosime de doar 7mm, cat iPhone 6 Plus, in interiorul sau urmand a fi implementat un procesor triple-core A8X si 2 GB RAM, adica exact ceea ce regasim in iPad Air 2, insa exista sansa ca Apple sa foloseasca un procesor A9X in viitorul sau produs.

iPad Pro carcasa design 2

In ceea ce priveste lansarea iPad Pro, tableta ar urma sa ajunga pe piata in toamna acestui an la un pret ce ar putea fi mai mare si decat al celui mai scump iPhone 6 Plus, insa ramane de vazut ce va decide compania Apple sa faca cu ea in final.

iPad Pro carcasa design 3

iPad Pro carcasa design 4

iPad Pro carcasa design 5

iPad Pro carcasa design 6

iPad Pro carcasa design 8

iPad Pro carcasa design 7