iPad Pro – Apple intentioneaza sa foloseasca un nou tip de ecran pentru a imbunatati autonomia bateriei

iPad Pro port USB 3.0 mouse

  iPad Pro este pregatita de catre compania Apple in vederea unei lansari ce ar urma sa aiba loc in toamna acestui an si am aflat deja ca USB 3.0 cu suport pentru tastatura si mouse vor fi integrate, insa astazi aflam ca Apple ar intentiona inclusiv sa schimbe ecranele folosite pentru fabricarea produsului. Mai exact, cei de la Apple ar intentiona sa foloseasca o noua versiune a ecranelor IGZO in viitoarea lor tableta, acestea avand printre altele si un consum redus de energie, oferindu-le celor din Cupertino posibilitatea de a crea o tableta cu 10 ore de autonomie fara o baterie colosala.

LG Display has begun on investment for the 8th generation (2200 x 2500mm) P8·P9 line for oxide TFT processing that is located in Paju. The scale size is 21,000 sheets per month with glass disks as standard. Some of the main equipment selections are made by the company. Apple plans to obtain oxide TFT via LG Display, Samsung Display, and SHARP. Samsung Display recently secured production capability of 20,000 sheets per 5th gen (1100mm x 1300mm) line.

  Avand in vedere ca tableta ar urma sa ajunga pe piata in toamna acestui an, cei de la Samsung si LG lucreaza acum la extinderea liniilor de productie pentru ecranele IGZO in ideea de a putea satisface o cerere foarte mare precum cea pe care o impune compania americana pentru tabletele iPad sau terminalele iPhone. Sharp este unul dintre partenerii traditionali ai Apple care va furniza ecrane pentru acest produs, iar Samsung si LG Display incearca sa faca parte din lista furnizorilor, insa ramane de vazut daca vor reusi sa isi creasca suficient de repede capacitatea de producti pentru a satisface conditiile Apple.