Cum fac downgrade iOS 8.3 la iOS 8.2 ?

downgrade iOS 8.3

  iOS 8.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple si desi el aduce o multitudine de rezolvari pentru problemele existente, unii utilizatori reclama probleme in functionalirea unei multitudini dintre aplicatiile instalate in terminale, astfel ca experienta de utilizare este serios afectata. Ca de obicei, compania Apple ne permite sa facem in continuare downgrade de la iOS 8.3 la iOS 8.2 pentru o perioada scurta de timp, astfel ca daca nu sunteti multumiti de aceasta versiune a iOS, o puteti parasi. Procedura nu este una complicata si poate fi realizata acum fara probleme, iar ca de obicei, va recomand sa faceti un backup pentru terminalele voastre inainte de a incepe procedura.

Downgrade iOS 8.3 la iOS 8.2 – tutorial

  1. Descarcați iOS 8.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

  Avand in vedere ca incepand cu iOS 8.1.3 s-a blocat solutia de jailbreak TaiG, din pacate aceasta procedura nu va readuce optiunea de a va exploata terminalele, insa pe de alta parte nici iOS 8.3 nu poate fi exploatat intr-un asemenea mod. Din pacate in momentul de fata nu se stie cand sau daca va mai fi lansata o solutie de jailbreak, dar presupunerea tuturor este ca in urmatoarele saptamani ar trebui sa o avem disponibila. Nu se stie cat timp veti putea face downgrade de la iOS 8.3 la iOS 8.2, asa ca nu trebuie sa va grabiti, iar daca veti decide sa reveniti la actuala versiune a iOS, nu uitati sa evitati OTA Update-ul.

15 COMENTARII

  1. Ma ajuta va rog cineva, am vrut sa fac downgrade , dar cand imi deschide itunes , spune actualizeaza sau restAureaza numai cu 8.3 nu este nici un buton check for update. Multumesx

  2. Se mai poate downgrade de la 8.3 la 8.2? Am descarcat 8.2 pt i5 GSM si cand ii dau Shift + Restore si ii dau ios-ul ce l-am descarcat zice ca firmware file is not compatible

  3. iPhone 5s cu Gevey Sim

    Am incercat sa ii fac downgrade dar indiferent ca e in DFU mod sau normal imi da aceeasi eroare :
    The iPhone cannot be restored because the firmware is not compatible. Am descarcat .ipsw pt. iPhone 5s GSM (A1457 , modelul meu , este GSM)

    Ceva ajutor ?
    Vreau sa ii fac downgrade deoarece 8.3 a blocat GPP iar pe iPhone 5s sau modele mai noi asta inseamna ca nu mai merge 2G-ul , deci nu pot primi apeluri / mesaje