iOS 8.3 – merita instalat ?

merita instalat iOS 8.3

  Merita instalat iOS 8.3 ? Aceasta intrebare am primit-o des in ultimele zile de la o multitudine de utilizatori nedumeriti in legatura cu beneficiile pe care aceasta actualizare le aduce, asta in ciuda numarului mare de schimbari implementate de catre compania Apple. V-am vorbit deja despre autonomia bateriei iOS 8.3, dar si despre problemele aplicatiilor iOS 8.3 si cum le puteti rezolva pe cele legate de Touch ID, dar astazi va voi spune daca per total merita instalat iOS 8.3 in terminalele voastre pentru utilizare indelungata, cel putin pana in momentul aparitiei iOS 8.3.1.

Merita instalat iOS 8.3 ?

  iOS 8.3 merita instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre deoarece aduce o multitudine de imbunatatiri, atat in ceea ce priveste performantele generale ale terminalelor, dar si in ceea ce priveste rezolvarea problemelor, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta de utilizare foarte buna, indiferent de terminal. Daca in cazul iOS 8.2 au existat foarte multe probleme care afectau serios experienta de utilizare a terminalelor noastre, in cazul iOS 8.3 nu vorbim despre acelasi lucru si separat de problemele Touch ID exista un singur impediment pentru instalare, dar el nu se aplica pentru toti utilizatorii.

  Vorbesc despre faptul ca iOS 8.3 blocheaza accesul la aplicatii prin anumite programe precum iFunbox sau iExplorer, insa in cazul in care nu le folositi pe acestea, nu prea aveti de ce sa evitati aceasta actualizare pentru terminalele noastre, avand in vedere ca ea aduce in principal doar beneficii. Acestea fiind spuse, eu folosesc iOS 8.3 de foarte mult timp si nu am avut probleme cu el, iar partea buna este ca daca se intampla sa intampinati probleme la utilizare, atunci puteti face downgrade iOS 8.3 la iOS 8.2 si veti readuce totul la normal pana cand iOS 8.3.3 va fi intr-un final disponibil.

44 COMENTARII

  1. Am instalat iOS 8.3 și am probleme cu aplicația flashscore , iese pur și simplu, cu toate că am dezinstalat și instalat. Și am observat o posibilă scădere a semnalului operatorului de telefonie.

  2. Pentru mine Marele câștig e reapariția meniului 2g. Câteva aplicații dau crash-uri (printre care si flashscore) dar Per ansamblu eu zic ca merita instalat. Autonomie mai buna (însă după ce am dat clean Instal)

  3. Ipad air 2. Sincer era mai bine cu 8.2. Da…8.3 e mai electrizant…totul se deruleaza mai repede…bateria parca tine mai bine putin…dar AGAȚĂ prin meniuri gen mail sau safari. In fine…ii dam inainte cat ne tine ramu :))

  4. la mine totul a luat-o razna, blocaje in aplicatia mail, chiar si pe idevice.ro daca vreu sa derulez pagina in jos trebuie sa astept cateva secunde bune, pozele mi le arata in alta ordine decat cea in care au fost facute, iara astazi eram in aplicatia whatsapp si cand am primit un apel suna telefonul ( se auzea melodia ) insa pana a aprut optiune de raspuns au trecut 3-5 secunde … o sa-mi fac timp si o sa incerc sa-l reinstalez pe curat, sa-l iau de la zero, acum s-a instalat OTA peste 8.3 beta 4

  5. Am vazut 8.3 pe un iphone 5 si se misca mai prost decat 7.1.2 de pe al meu (tot iphone 5) si in plus bateria se duce mult, mult mai repede. Deci nu cred ca se merita trecut la 8.3. Eu pe al meu (ios 7.1.2) am autonomie de 1 zi si ceva.

  6. Am uitat sa specific ca si eu astept sa trec la un ios mai nou pentru ca incepe sa se vada limitarea data de lipsa aplicatiilor pentru ios 7. Cu toate acestea diferenta enorma pe partea de autonomie ma tine inca pe ios7, nu as vrea sa ma vad nevoit sa ma car cu incarcatorul dupa mine in timpul zilei. Pe ip6-ul sotiei ….e insa alta mancare de peste cu ios8 (deocamdata 8.2) – tine bateria 1 zi si jumatate inspre 2 lejer.

  7. salut . am facut clen instal , dar nu imi apare 2g . sunt pe telekom si am gevey .
    exista vreo solutie sa apara 2g ? sau vreo aplicatie gen gpp23to2 ?
    iar la flashscore nu gasesc unde sa intru sa dau feedbackul ala …

  8. O intrebare putin offtopic.Am incercat sa intru pe forum sa o adresez acolo dar sus unde trebuie sa ma loghez ruleaza in permanenta un add nemernic pe care sincer nu am reusit sa il scot si nici nu pot pierde timpul acum.Am observat ca de la ios 8.2 si inclusiv ios 8.3 nu mai merge sa utilizez netul in timpul unei conversatii.Adica am conexiunea(apare spre ex 3g ) si sa zicem ca am o conversatie si o tin pe speaker iar in acelasi timp vreau sa gasesc repede ceva pe net,tot incarca pagina dar nu afiseaza nimic.Din ce imi amintesc in trecut la versiuni anterioare functiona treaba asta.A mai sesizat cineva chestia asta !?

  9. Sa imi iau iOS 8.3 pentru iphone 4s? Din pacate, in urma cu cateva luni am facut update si mi-am luat iOS 8.1(update din meniul iphone-ului si regret). Am o memorie de 6gb(5 fiind folostiti). Credeti ca ar fi bine sa iau aceasta noua versiune? Si as mai vrea sa intreb daca modul in care actualizam (itunes sau direct de pe telefon) afecteaza buna functionare a telefonului? Va multumesc anticipat

  10. Sa imi iau iOS 8.3 pentru iphone 4s? Din pacate, in urma cu cateva luni am facut update si mi-am luat iOS 8.1(update din meniul iphone-ului si regret). Am o memorie de 6gb(5 fiind folostiti). Credeti ca ar fi bine sa iau aceasta noua versiune? Si as mai vrea sa intreb daca modul in care actualizam (itunes sau direct de pe telefon) afecteaza buna functionare a telefonului? Va multumesc anticipat:(

  11. Nu cred ca o sa mai iasa! Financiar nu are sens daca s-a anuntat, deja, ca in Iunie se trece la IOS 9. Dar e doar parerea mea, who knows?

  12. Serios, sa lanseze o solutie de jailbreak pentru o versiune a iOS care nu mai este semnata si va fi data uitarii in 2 luni, e stupid. Nu sunt ca iH8sn0w chinezii astia.

  13. I5s update 8.3 de la 8.1.3, este foarte fluid in meniu, la fel ca 7.1.2 Din pacate bateria se duce mai repede comparativ cu 8.1.3

  14. Clean install ios 8.3 de la 8.1.3 nu agata, este ft fluid in meniu. Bateria se duce si ea la fel. Am oprit motion si background apps. Si stau pe 2g. Problema este ca daca il butonez, scade ft repede %. In schimb in standby nu are probleme. Parca am ios 7.1.2 cu baterie la 50% din capacitate;))