Apple anuleaza anumite comenzi pentru Apple Watch, iata detaliile

Apple Watch aur

  Apple Watch ar fi inregistrat peste 1 milion de precomenzi doar in SUA, iar compania Apple si-a avertizat clientii ca nu pot precomanda mai mult de 2 unitati prin intermediul Apple Store Online, astfel ca persoanele care au abuzat de sistemul de precomenzi au acum comenzile anulate. Mai exact, se pare ca Apple a anulat o mare parte dintre precomenzile multiple inregistrate la aceeasi adresa, cu aceeasi carte de credit sau cu acelasi Apple ID, unii utilizatori primind email-urile de anulare in cursul zilei de ieri de la compania americana.

  Cautand informatii suplimentare de la echipele de suport ale celor din Cupertino, clientii au descoperit existenta limitarii descrise anterior, astfel ca acele comenzi au fost anulate fara drept de apel si produsele vor fi redirectionate catre alte persoanel. Avand in vedere ca intregul stoc initial al Apple Watch a fost complet epuizat in 6 ore de la deschiderea precomenzilor si unii utilizatorii au facut in 10 aprilie precomanda cu livrare in mai sau iunie, compania Apple le va face probabil o surpriza placuta cu avansarea datei de livrare al ceasului.

  Oficial compania Apple nu a oferit detalii cu privire la aceste anulari facute de catre sistemul Apple Store Online si probabil nici nu o va face, dar partea buna este ca multi clienti vor fi extrem de fericiti sa isi vada produsele livrate la timp.

1 COMENTARIU