Apple Watch – precomenzi impresionante pentru prima zi de disponibilitate!

tururi ghidate apple watch

  Apple Watch este disponibil pentru precomanda sau rezervare in vederea probei si achizitionarii din Apple Store in data de 24 aprilie, inclusiv in Romania in aceasta pagina, iar conform analistilor americani, se pare ca un numar impresionant de unitati au fost comandate de catre americani. Oferind o cifra curios de exacta, o companie americana sustine ca 957,000 de unitati au fost precomandate doar din SUA, iar privind cifrele globale vorbim despre aproximativ jumatate din numarul total de unitati comandate in cele 9 tari in care ceasul a devenit disponibil pentru utilizatori.

  Dupa cum era de asteptat, peste doua treimi dintre clientii din SUA au cumparat Apple Watch Sport de 42mm, modelul cu carcasa space grey, gri spatial, fiind cel mai popular in ziua lansarii, acest lucru fiind usor de prezis. Mergand mai departe, se pare ca 40% dintre precomenzi au fost pentru Apple Watch Sport space grey din aluminiu, 34% pentru Apple Watch din otel inoxidabil de culoare argintie, 23% pentru Apple Watch Sport din aluminiu de culoare argintie, iar in final raman 3% dintre comenzi pentru Apple Watch din otel inoxidabil de culoare neagra.

Slice Intelligence estimates that 957,000 people in the U.S. pre-ordered an Apple Watch on Friday, the first day the watch was available for sale. According to ereceipt data from 9,080 online shoppers, each Apple Watch buyer ordered an average of 1.3 watches, spending $503.83 per watch. Those ordering an Apple Watch Sport spent $382.83 per watch and those ordering the Apple Watch spent $707.04.

  In ceea ce priveste accesoriile, bratara neagra Sport ar fi inregistrat 28% dintre vanzari, bratara milaneza urmand-o cu 25% dintre vanzari, cea Link avand 14%, catarama clasica neagra avand 12% si cea alba Sport 8% dintre vanzari. Restul detaliilor despre accesorii le aveti in imaginea de mai jos, diverse alte bratari sau catarame avand vanzari serioase, astfel ca Apple a inregistrat cu siguranta sume serioase de bani din vanzarea produsului sau doar in SUA.

Apple Watch vanzari bratari

  Datele prezentate mai sus au fost preluate prin analizarea chitantelor primite de catre 9080 de americani care au fost de acord sa li se verifice email-urile dupa cumpararea Apple Watch.

4 COMENTARII