Hearthstone: Heroes of Warcraft pentru iPhone a fost lansat

Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Hearthstone: Heroes of Warcraft a fost lansat in cursul anului trecut pentru tabletele iPad, el dovedindu-se a fi extrem de popular in randul fanilor, astfel ca incepand de astazi o versiune pentru terminale iPhone si iPod Touch a fost lansata prin transformarea aplicatiei intr-un universala. Dupa cum v-am spus deja si in momentul lansarii primei versiuni a titlului, in joc noi vom avea posibilitatea de a colectiona carti de joc si de a purta batalii online sau offline cu diverse persoane, intreaga experienta fiind foarte interesanta, atragand milioane de oameni de pe intregul glob.

  • Hearthstone is now officially supported on iPhone and iPod touch! (Minimum requirements: iPhone 4S, iPod touch 5th generation, iPad 2 or better) Featuring an all-new intuitive interface hand-crafted for the mobile experience, it’s never been easier to take Hearthstone with you anywhere you want to play.
  • Added an indicator to show if your connection is losing signal.
  • Fixed an issue where cards were not awarded after defeating Blackrock Mountain bosses.
  • “Spectate Invite” now works for both sides of a match.
  • Previewed cards in the Collection Manager should no longer get stuck.
  • Fixed various graphical, sound, and UI issues.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft aduce in aceasta versiune un sistem nou de control special gandit pentru a functiona si pe terminalele iPhone, aduce un indicator pentru a ne avertiza ca avem o conexiune slaba de internet si desigur rezolva o multitudine de probleme ale versiunii anterioare. Hearthstone: Heroes of Warcraft este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store, insa are implementat un sistem de in-app purchase-uri.

2 COMENTARII

  1. Doamne ajuta.. L`am cautat acum cateva luni, dar era doar pt tablete.. m`am rugat sa iasa si pt iphone.. si in sfarsit, uite`l .. ms de stire zaone, chiar nu`l mai cautam daca nu vedeam aici.