iOS 8.3 genereaza probleme cu GPS-ul, iata detaliile

iOS 8.3 probleme GPS

  iOS 8.3 a fost lansat in cursul saptamanii trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre si in ciuda tuturor beneficiilor aduse, se pare ca genereaza probleme cu adaptoarele GPS conectate prin Bluetooth la iDevice-urile noastre, dar si cu aplicatiile utilizate pentru ele. Conform unui producator de aplicatii care functioneaza cu adaptoare GPS externe, se pare ca iOS 8.3 impiedica functionalitatea unor asemenea accesorii cu aplicatiile disponibile pentru iOS, asta in timp ce in alte cazuri problemele de functionare sunt inexistente pentru utilizatori in aceleasi conditii.

We have learned of an issue with Apple iOS 8.3 that affects some early model Bluetooth GPS accessories, such as the Dual GPS 150 and Bad Elf Pro. When used with iOS 8.3, position information from these accessories may not be delivered to iOS applications, including ForeFlight Mobile.

  Compania americana numita ForeFlight si-a anuntat clientii in legatura cu problemele pe care le genereaza iOS 8.3 pentru aplicatii si accesoriile GPS, iar desi compania americana a fost notificata in legatura cu aceasta problema, deocamdata nu exista vreo rezolvare pentru ea, cel putin nu software si nu din partea producatorilor de accesorii. In ciuda acestor probleme, partea buna pare sa stea in faptul ca functionalitatea normala a GPS-ului terminalelor nu este afectata in vreun fel de actualizare, astfel ca daca nu utilizati accesorii GPS impreuna cu terminalele voastre, nu ar trebui sa fiti afectati in vreun fel de acest bug care va fi rezolvat de catre compania Apple.

  Existenta acestei probleme nu modifica in vreun fel opinia mea cu privire la faptul ca iOS 8.3 merita instalat in iDevice-uri.