iOS 8.4 pastreaza o functie a iOS 8.3 pe care o vei aprecia!

iOS 8.4 dezactivare 3G

iOS 8.4 este disponibil de zilele trecute pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple implementand pentru noi o schimbare radicala pentru interfata aplicatiei Music, insa separat de aceasta schimbare nu exista nimic, cu adevarat important. Desi nu exista alte schimbari importante, exista totusi o mentinere a unei functii care a fost introdusa in iOS 8.3 pentru utilizatori si a generat o crestere serioasa a autonomiei bateriei iPhone/iPad-urilor pentru cei care au ales sa o foloseasca in viata de zi cu zi.

Vorbesc desigur despre optiunea de a dezactiva conectivitatea 3G a terminalelor noastre, compania Apple evitand sa o elimine in iOS 8.4, cel putin in prima versiune beta care a fost lansata pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Accesand meniul Settings > Cellular > Voice, Configurari > Celular > Voce, veti avea in continuare optiunea de a dezactiva conectivitatea 3G, daca aveti iOS 8.4 instalat si doriti sa faceti acest lucru, iar daca totul se va intampla precum in iOS 8.3, atunci optiunea va fi vizibila inclusiv dupa lansarea oficiala a actualizarii sistemului de operare la WWDC 2015.

Articolul precedentInterfata Apple Watch explicata te ajuta sa intelegi noul ceas Apple
Articolul următorCum instalez iOS 8.4 fara UDID ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.