Prima Pagina 3G iOS 8.4 pastreaza o functie a iOS 8.3 pe care o vei...

iOS 8.4 pastreaza o functie a iOS 8.3 pe care o vei aprecia!

iOS 8.4 dezactivare 3G

iOS 8.4 este disponibil de zilele trecute pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Apple implementand pentru noi o schimbare radicala pentru interfata aplicatiei Music, insa separat de aceasta schimbare nu exista nimic, cu adevarat important. Desi nu exista alte schimbari importante, exista totusi o mentinere a unei functii care a fost introdusa in iOS 8.3 pentru utilizatori si a generat o crestere serioasa a autonomiei bateriei iPhone/iPad-urilor pentru cei care au ales sa o foloseasca in viata de zi cu zi.

Vorbesc desigur despre optiunea de a dezactiva conectivitatea 3G a terminalelor noastre, compania Apple evitand sa o elimine in iOS 8.4, cel putin in prima versiune beta care a fost lansata pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Accesand meniul Settings > Cellular > Voice, Configurari > Celular > Voce, veti avea in continuare optiunea de a dezactiva conectivitatea 3G, daca aveti iOS 8.4 instalat si doriti sa faceti acest lucru, iar daca totul se va intampla precum in iOS 8.3, atunci optiunea va fi vizibila inclusiv dupa lansarea oficiala a actualizarii sistemului de operare la WWDC 2015.

 • ni5o

  Daca ar scoate o chiar ar fi idioti

 • Adioff

  Da ! Dar totusi toti se zbat sa ofere 4G chiar 5G si noi revenim la 2G ca sa salvam baterie … Rau am ajuns !

 • rpm

  Si ce bucurie…

 • rpm

  Multumim apple

 • mihaidamas

  Pe tableta iPad 3 cu IOS 8.3 nu am aceasta posibilitate!

 • EuGeorge

  Aia in China au 5G daca nu deja au 6G,la noi companiile din Romania incearca sa ofere servicii cat mai bune pt 4G,iar romanul ce face in schimb?se bucura ca poate sa-si tina telefonul pe 2G…mai bine tinem telefonul inchis ca oricum il folosim ca pe un telefon din 2004..

 • sss

  desteptilor folosesc 7G si 8G cand navighez pe internet iar cand astept un email sau un mesaj pe whatsapp de ce sa nu folosesc 2G ??? noroc ca nu-s toti retardati ca ar fi lipsit optiunea de mult

 • terrymada

  Consider ca e imperios necesar ca alegerea sa apartina utilizatorului si nu sa fie impusa de compania de telefonie mobila sau cea care produce terminalul. E important sa nu iti caute telefonul ca disperatul semnal 3 sau 4g intr-o zona in care abia ai semnal 2g pt telefonie pura. Am fost recent cateva zile la o cabana in inima padurii la Azuga. Cine avea 4S era boier. Ceilalti cu 5 si 6 se bateau pe prize:)

 • Adioff

  Deci sa inteleg ca nu e nevoie de baterie mai mare in iPhone-uri , ci trebuie ca disperatii sa pornim si sa oprim 3G , 4G ? Hai mai ! Samsung si Htc au reusit si fara a dezactiva 3-4G ! Eu sant fan Apple , dar la baterie trebuie sa mai umble …

 • EiGeorgei

  Stiu ca sunteti foarte bogati toti astia cu telefoane de ultra top, dar la saraci ca mine care merg cu metroul chiar conteaza 2G ca sa nu se intrerupa! Iar 4G este o gluma proasta, la fel ca aia a colegului ElGeorge cu chinezul care are 5-6G. Poate cand se arunca de pe geam!

 • Pingback: Download si instalare iOS 8.4 beta 2 fara UDID | iDevice.ro()