Cum instalez iOS 8.4 fara UDID ?

iOS 8.4 download

iOS 8.4 beta 1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, principala noutate adusa fiind o interfata modificata pentru aplicatia Muzica, dezactivarea conectivitatii 3G fiind totusi mentinuta pentru cei interesati. Desi deocamdata Apple nu testeaza deocamdata iOS 8.4 in mod public, se pare ca instalarea sistemului de operare s-ar putea face inclusiv fara a avea UDID-ul vostru inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

Desigur ca nu va pot confirma 100% sigur ca aceasta metoda functioneaza, asa ca nu va recomand sa o urmati decat daca sunteti 100% siguri ca in cazul pierderii datelor din terminale nu veti simti lipsa lor pe termen scurt sau lung. Desigur ca va recomand sa faceti si un backup pentru toate datele folosind iCloud si iTunes, dar daca reusiti sa instalati iOS 8.4 beta 1 in terminale, nu faceti backup deoarece el nu va putea fi utilizat in vechile versiuni ale sistemului de operare.

Download si instalare iOS 8.4 beta 1

Urmand pasii de mai jos ar trebui sa puteti instala iOS 8.4 beta 1 fara probleme, dar desigur ca nimeni nu va garanteaza acest lucru, asa ca ii urmati pe propria raspundere :

  1. Descarcați iOS 8.4 beta 1 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 8.4 beta 1 descărcat anterior.

Dupa urmarea pasilor terminalul ar trebui sa instaleze cea mai recenta versiune a sistemului de operare in dispozitivele voastre, asa ca ar fi bine sa asteptati linistiti pana cand procedura este finalizata. Dupa instalare ar trebui sa puteti face activarea terminalelor fara probleme, insa desigur ca daca aveti un dispozitiv blocat cu Activation Lock sau daca el este codat pe o retea straina, nu veti putea face activarea prin aceasta metoda fara parola Apple ID-ului utilizat la blocare sau fara cartela aferenta.

3 COMENTARII

  1. salut,detin un iphone 6 plus si cand dau sa focalizeze ceva la care vreau sa fac poza se vede prima oara bine,dar daca dau a doua oara focalizarea se vede in ceata,dc??? ms

  2. Instalarea a functionat OK pe 6 si pe 4s. Astept acum sa vad cum se comporta “music”. Intr-adevar se pastreaza optiunea de dezactivare 3G (la 4s) sau de alegere 2, 3 sau 4G (la 6).