Prima Pagina iPhone 6 Samsung Galaxy S6 este cel mai rezistent smartphone, iata comparatia cu iPhone...

Samsung Galaxy S6 este cel mai rezistent smartphone, iata comparatia cu iPhone 6 (Video)

  Samsung Galaxy S6 este cel mai rezistent smartphone high-end lansat in ultimul an pe piata, umilind iPhone 6, iPhone 6 Plus si fratele sau mai mare, Samsung Galaxy S6 Edge, intr-un test de rezistenta facut de catre o companie specializata pe vanzarea de garantii pentru smartphone-uri in SUA si alte tari de pe glob. In clipul video de mai sus aveti un Samsung Galaxy S6 comparat cu Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, iPhone 6 si iPhone 6 Plus intr-o varietate de teste, el rezistand mult mai bine decat oricare dintre celelalte 4 smartphone-uri care au fost “torturate” impreuna cu el.

  Samsung Galaxy S6 nu se indoaie la fel de usor precum iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si acest lucru este contrar pentru ceea ce am vazut in cazul Samsung Galaxy S6 Edge, acest din urma terminal fiind mai fragil decat iPhone-urile companiei Apple din cauza ecranului curbat spre margini care este predispus la indoire. In testele facute de catre cei de la Squaretrade Samsung Galaxy S6 rezista inclusiv scaparii, alunecarii sau contactului cu apa mult mai bine decat rivalii sau “fratii” sai, iar acest lucru spune foarte multe despre calitatea dispozitivului, acesta urmand a fi cel mai cumpara terminal al celor de la Samsung in urmatoarele luni.

  Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy S6 sa fie mai rezistent decat Samsung Galaxy S6 Edge multumita ecranului normal folosit de catre compania Samsung si desigur ma asteptam sa fie mai rezistent decat terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, carcasa de aluminiu fiind punctul slab din constructia lor. Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati sa cumparati un Samsung Galaxy S6, atunci cu siguranta nu veti avea probleme in ceea ce priveste rezistenta, terminalul trebuind sa suporte fara prea mult efort chiar si cazaturile, loviturile sau scaparile accidentale in lichide, atat timp cat cele din urma sunt pentru perioade foarte scurte de timp.