Iata prima carcasa din marmura pentru iPhone 6

iPhone 6 carcasa marmura

Daca va place sa descoperiti carcase inedite pentru terminalele voastre, atunci astazi va vorbesc despre prima si probabil singura carcasa din marmura pentru iPhone 6, ea fiind fabricata de catre cei de la Native Union si avand denumirea CLIC, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata versiunea alba a sa. Desi pare greu de crezut, carcasa este facuta folosind marmura reala, insa producatorii sai sustin ca folosesc doar o folie foarte subtire pentru a nu creste peste masura greutatea carcasei si implicit a terminalului, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere.

Made from the finest natural marble, CLIC Marble transforms your phone into a unique, one-of-a-kind piece. Through a true feat of engineering, we transformed solid stone into a wafer-thin slice to ensure that CLIC Marble enhances your iPhone with the beauty of ancient stone without weighing it down. Yes. Our CLIC Marble is made from the highest quality white marble or black marble. The case features a very thin slice of marble to ensure it is lightweight and doesn’t add bulk to your iPhone.

Conform producatorilor, carcasa are o grosime de 0.8mm si dupa cum puteti vedea, ea ingroasa terminalul destul de mult, insa avand in vedere ca este fabricata dintr-un material rezistent, s-ar putea sa aveti parte de o protectie mult mai buna in cazul accidentelor si stm cu totii ca acesta este un mare bonus pentru orice carcasa. In momentul de fata CLIC este disponibila pentru achizitie din magazinul online al producatorilor la pretul de 99 de dolari, insa livrarile se vor face abia in cursul lunii mai.

1 COMENTARIU