Jony Ive livreaza personal Apple Watch vedetelor

Sam Smith Jony Ive

Aseara v-am spus ca binecunoscutul designer Karl Lagerfeld a primit un Apple Watch cu o curea unica gandita de catre Jony Ive special pentru el, iar astazi aflam ca la fel de celebrul designer al companiei Apple livreaza ceasuri inteligente catre vedetele americane. De data aceasta vorbim despre Sam Smith, un cunoscut artist american, Jony Ive livrandu-i personal Apple Watch-ul pe care il vedeti in imaginea de mai sus, cantaretul laudandu-se prin intermediul Instagram in legatura cu intalnirea vicepresedintelui senior al celor din Cupertino.

Apple face eforturi foarte mari pentru promovarea Apple Watch in randul vedetelor din intreaga lume si acest lucru implica inclusiv trimiterea oamenilor importanti din echipa de conducere pentru a livra unitatile oferite cadou persoanelor foarte importante in ideea de a le motiva sa promoveze produsul cat mai eficient. Toata aceasta promovare facuta de catre compania Apple a avut, desigur, succes, doarece in final ceasul inteligent a ajuns in atentia atat de multor persoane care au facut atat de multe precomenzi incat compania Apple a fost nevoita in final sa renunte la lansarea in magazine, neavand suficiente unitati in stoc.

7 COMENTARII

  1. Atat de interesata e lumea de el ca il trimite Apple numai gratis la toti ca sa-l promoveze si l-a mai facut si pe Ive curier :))

  2. Da Alex tătică,eu știu perfect ce vrei să spui așa ar fi trebuit:)))))),s-ar fi încins atmosfera urat tare între ei:)))))….o precizare,Sam Smith nu este american cum scrie in articol,el este englez.

  3. […] Jony Ive a mai livrat Apple Watch-uri altor vedete, insa cel de astazi are doua componente inedite, incarcatorul nefiind vandut in Marea Britanie deocamdata, el fiind pliabil pentur a putea fi stocat mai usor intr-o geanta sau in orice alta cutie pe care o avem in casa. Dupa cum puteti vedea si din imagine, vorbim despre un incarcator cu un sistem de pliere extrem de util, acesta permitand o mult mai usoara plasare a incarcatorului in aproape orice fel de geanta pentru a fi purtat in expeditii, astfel ca extinderea design-ului la alte tari, separat de Marea Britanie, ar fi o idee buna. […]