Prima Pagina Apple Jony Ive livreaza personal Apple Watch vedetelor

Jony Ive livreaza personal Apple Watch vedetelor

Sam Smith Jony Ive

Aseara v-am spus ca binecunoscutul designer Karl Lagerfeld a primit un Apple Watch cu o curea unica gandita de catre Jony Ive special pentru el, iar astazi aflam ca la fel de celebrul designer al companiei Apple livreaza ceasuri inteligente catre vedetele americane. De data aceasta vorbim despre Sam Smith, un cunoscut artist american, Jony Ive livrandu-i personal Apple Watch-ul pe care il vedeti in imaginea de mai sus, cantaretul laudandu-se prin intermediul Instagram in legatura cu intalnirea vicepresedintelui senior al celor din Cupertino.

Apple face eforturi foarte mari pentru promovarea Apple Watch in randul vedetelor din intreaga lume si acest lucru implica inclusiv trimiterea oamenilor importanti din echipa de conducere pentru a livra unitatile oferite cadou persoanelor foarte importante in ideea de a le motiva sa promoveze produsul cat mai eficient. Toata aceasta promovare facuta de catre compania Apple a avut, desigur, succes, doarece in final ceasul inteligent a ajuns in atentia atat de multor persoane care au facut atat de multe precomenzi incat compania Apple a fost nevoita in final sa renunte la lansarea in magazine, neavand suficiente unitati in stoc.

 • Alex Alexandru

  Tim Cook trebuia sa ii livreze ceasul daca știți la ce ma refer :))

 • EuGeorge

  Atat de interesata e lumea de el ca il trimite Apple numai gratis la toti ca sa-l promoveze si l-a mai facut si pe Ive curier :))

 • Eugene

  Da Alex tatica,eu stiu perfect ce vrei sa spui

 • Eugene

  Da Alex tătică,eu știu perfect ce vrei să spui așa ar fi trebuit:)))))),s-ar fi încins atmosfera urat tare între ei:)))))….o precizare,Sam Smith nu este american cum scrie in articol,el este englez.

 • Bubu

  Si Ive ce e? Birmanez?

 • alex alexandru

  Ive e american.

 • Pingback: Apple Watch cu un incarcator complet nou si o bratara unica apare in imagini | iDevice.ro()