iOS 8.4 jailbreak pe iPhone 6 Plus (Video)

iOS 8.4 jailbreak a fost demonstrat pentru prima oara in cursul zilei de ieri, hackerul german i0n1c publicand o prima imagine in care ecranul principal de aplicatii al iOS 8.4 cu aplicatiile Apple Watch si Cydia au fost prezentate, iar astazi totul a fost dus la un alt nivel cu un clip video in care vedem iOS 8.4 jailbreak pe iPhone 6 Plus.

i0n1c demonstreaza in clipul video de mai sus ca aplicatia Cydia functioneaza pe iPhone 6 Plus cu iOS 8.4 instalat, aplicatiile Muzica si Apple Watch fiind deasemenea prezentate in ideea de a ne confirma faptul ca jailbreak-ul a fost realizat pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS si nu pe o versiune veche.

Conform informatiilor furnizate de catre i0n1c, solutia de jailbreak creata de catre el pentru iOS 8.4 beta 1 a avut nevoie de doar 4 zile de dezvoltare, el afirmand totodata si ceea ce v-am spus inca din cursul zilei de ieri, mai exact faptul ca vulnerabilitatea in baza careia a fost exploatat iOS 8.4 nu va fi oferita intr-o solutie publica de jailbreak.

Conform detaliilor oferite de catre el, vulnerabilitatea a fost descoperita in cursul acestui an in urma unei conferinte de securitate ce a avut loc in Singapore, ea nefiind noua pentru sistemul de operare, dar in ciuda acestui lucru hackerul sustine ca ea are sanse mici de a fi vreodata blocata de catre compania Apple.

Desi iOS 8.4 jailbreak este prezentat in clipul video de mai sus, hackerul sustine ca acesta nu este untethered, dar in momentul de fata nu conteaza chiar atat de mult acest lucru avand in vedere ca solutia de jailbreak nu va fi lansata vreodata pentru noi de catre german si nici nu trebuie sa va faceti sperante in acest sens.


 

today I am delighted to share this video of a proof of concept iOS 8.4-beta 1 jailbreak that I was working on the last 4 days. Of course this video will trigger haters all over the jailbreaking scene that for some reason believe they can decide what a person is allowed to do or not do with their work. Haters gonna hate. So just ignore the haters and never let them tell you what you have to do. In that regard never let anyone bully you and stop you from showing your own hard work. Peace!

The major vulnerability used in here was found right after the SyScan 2015 security conference when I was relaxing in Singapore from several weeks of training and conferences. The vulnerability itself is however not new to iOS. Instead it is inside the code virtually forever. But the code of this jailbreak has nothing at all todo with the previous CyberElevat0r for iOS 7.1.1 – it does not share a single line of code.

I am not showing persistence or an untether at the moment because something is broken with it. But hey this is just a first proof of concept.

1 COMENTARIU