Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sunt perfecte pentru spart nuci (Video)

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt terminalele perfecte pentru spart nuci conform asiaticilor care au creat cel putin doua clipuri video in care folosesc ambele produse ale companiei Samsung pentru a ne arata ca indiferent cat de mult le tortureaza, ecranele lor rezista si permit utilizarea in continuare.

Ca sa fiu sincer, m-as fi asteptat ca panourile frontale sa aiba macar o usoara urma in urma atator lovituri facute de carapacea dura a nucilor, insa se pare ca in final smartphone-urile Samsung si Gorilla Glass 4 rezista la impact mult mai bine decat s-ar astepta majoritatea utilizatorilor de pe glob.

https://www.youtube.com/watch?v=FEClhWibK40

Articolul precedentiPhone-ul ajuta teroristii multumita Apple
Articolul următorJurassic World trailer prezinta noi momente de actiune (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.