Apple ne arata cat de mult se deformeaza si decoloreaza bratarile Apple Watch

Apple watch bratara deformata

Apple a creat o serie destul de diversificata de accesorii pentru Apple Watch in ideea de a ne oferi cat se poate de multe optiuni pentru personalizarea smartwatch-ului sau, iar daca va gandeati ca ele nu se vor degrada in timp, ei bine va inselati. Ca parte a materialelor privind conditiile de acordare a garantiei Apple Watch, compania Apple a trimis angajatilor sai si imagini cu modul in care se degradeaza accesoriile pentru ceas.

In imaginile acestui articol veti vedea cat de mult se decoloreaza sau deformeaza accesoriile Apple Watch dupa utilizare indelungata, Apple sustinand ca acest lucru este de asteptat. Experienta proasta avuta cu o carcasa Apple din piele ma face sa cred ca dupa doar 2 – 3 luni de utilizare intensa o curea din piele pentru Apple Watch se va decolora daca nu este neagra, dar exista sanse mari ca ea sa se si deformeze.

Avand in vedere ca vorbim despre materiale menite sa se muleze in jurul incheieturii, ne putem astepta ca pielea sau fluorelastomerul sa nu isi mentina rigiditatea in timp, dar nici macar culoarea. Aceste curele sau catarame se vor deforma in principal in portiunea in care sunt prinse in jurul mainii, decolorarea putand avea loc in oricare parte a lor, in functie de proximitatea zilnica fata de mana.

Apple watch bratara deformata 1

In ceea ce priveste baratarile, compania Apple sustine ca este normal ca acestea sa se zgarie sau sa se indoaie dupa utilizare indelungata, decolorarea fiind usor de observat in cazul celor negre, de exemplu. Apple sustine ca in toate cazurile, decolorarea are la baza transpiratia sau cremele ori lotiunile folosite de catre utilizatori pentru maini, dar nu spune pentru cece perioada de timp isi mentin accesoriile culoarea sau forma.

Apple watch bratara deformata 2

Avand in vedere ca Apple se asteapta ca ai sai clienti sa aduca aceste accesorii in magazine pentru inlocuire cand nu le mai sunt pe plac din punct de vedere vizual, angajatii sunt instruiti sa ii refuze. De altfel e si normal ca accesoriile ieftine sa nu fie inlocuite, insa in cazul bratarilor sau a curelelor de sute de dolari nu este normal ca decolorarea sau deformarea sa apara rapid si nu este normal ca ele sa nu beneficieze de cateva luni de garantie pentru inlocuire.

Apple watch bratara deformata 3