Apple Watch Sport – Apple face rabat la calitatea materialelor pentru incarcatorul magnetic

Apple Watch Sport incarcator plastic

Apple Watch este vandut de catre compania Apple impreuna cu un incarcator magnetic la care trebuie atasat ceasul in vederea incarcarii zilnice, iar in aceste imagini il puteti vedea prezentat. Desi compania Apple livreaza Apple Watch din otel inoxidabil si Apple Watch Edition cu un incarcator magnetic al carui carcasa este fabricata din metal, in cazul modelului Sport aceasta este fabricata dintr-un plastic alb.

Materialul este similar cu cel folosit de catre compania Apple pentru restul accesoriilor sale oferite cu iDevice/Mac-uri, insa diferentierea dintre accesoriile oferite pentru diversele modele ale Apple Watch pune unele semne de intrebare. Avand in vedere ca Apple Watch Sport costa un minim de 350 de dolari si Apple Watch din otel inoxidabil costa cu aproape 200 de dolari mai mult in cea mai ieftina versiune, era normal sa vedem deosebiri de acest gen.

Acest incarcator a fost prezentat deja intr-un clip video publicat de catre compania Apple pe website-ul celor din Cupertino, astfel ca probabil o parte dintre utilizatori se asteptau sa nu primeasca incarcatorul magnetic premium. In ciuda acestui lucru, aceasta este prima oara cand Apple face o asemenea diferentiere pentru produsele vandute utilizatorilor, pana acum iDevice/Mac-urile avand acelasi tip de accesorii, indiferent de pret.

Apple Watch Sport incarcator plastic 1

In cazul in care ati cumparat un Apple Watch Sport si nu sunteti multumiti de incarcatorul magnetic livrat de catre compania Apple, aveti oricand posibilitatea de a va cumpara unul separat prin magazinul online, pretul fiind de 45 de euro.