BRD Romania: Anunt Oficial, ce Nu poti face cu un Card VISA

BRD Romania are un nou anunt oficial pentru clientii din toata romania, iata mesajul transmis, si ce nu poti face cu un card VISA emis de catre ea.

brd romania incapatanare

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar foarte mare de clienti activi in momentul de fata, insa din pacate pentru ei continua sa vina vesti proaste. Cei de la BRD Romania au lansat suport pentru Apple Pay cu multe luni in urma, insa din pacate cardurile VISA nu pot fi inregistrate pentru a fi folosite cu platforma de plati cu telefonul a celor de la Apple, situatie care e improbabil sa se schimbe curand.

BRD Romania a publicat ieri un nou mesaj cu care ii incurajeaza pe clientii sai sa isi inscrie cardurile pentru a folosi Apple Pay, insa din pacate doar cele Mastercard si Maestro sunt acceptate acum. Clientii BRD Romania care au carduri VISA se plang de multa vreme de faptul ca nu le pot inrola pentru folosire in cadrul platformei pentru plati cu telefonul, insa banca nu are vreo intentie de a le oferi aceasta posibilitate prea curand, din pacate.

BRD Romania: Anunt Oficial, ce Nu poti face cu un Card VISA

BRD Romania le-a oferit raspunsuri celor care s-au plans din cauza faptului ca nu pot folosi cardurile VISA in Apple Pay, insa sunt aceleasi texte stiute de ceva vreme, si nimic nou. BRD Romania are foarte multe carduri Mastercard si Maestro emise pentru clientii sai, poate chiar mai multe decat cele VISA, altfel nu se explica decizia sa de a refuza sa implementeze suport pentru cardurile unui procesator de plati cu foarte multi utilizatori in toata lumea.

BRD Romania nu a implementat nici Google Pay pentru telefoanele Android, pentru care nu e oferita nici macar o solutie proprie de plata cu telefonul, ceva surprinzator pentru o banca atat de mare, mai ales in anul 2021. Desigur ca situatia in sine ridica multe semne de intrebare, iar clientii se tot plang de ceea ce se intampla, insa din pacate o rezolvare nu va veni prea curand de la banca, astfel ca e nevoie doar de rabdare, si mai multa rabdare.

BRD Romania lucreaza de foarte multa vreme la aceste schimbari, dar in cat timp va fi oferit totul pentru clientii din Romania este imposibil de spus in momentul de fata, asa ca trebuie doar rabdare multa.