Apple Watch are o functie pe care ti-o vei dori pentru iPhone

Apple Watch interfata personalizata

Apple Watch a fost gandit de catre Apple pentru a fi disponibil cu o multitudine de optiuni de personalizare, iar in aceasta idee compania americana a implementat in aplicatia Watch optiunea de a configura ecranul principal de aplicatii dupa bunul nostru plac. In imaginile acestui articol aveti prezentat rodul imaginatiei unora dintre utilizatorii ceasului, acestia creand diverse forme cu aplicatiile instalate in propriile ceasuri dupa cumparare.

Aplicatia Watch ofera optiunea de a aranja iconitele Apple Watch aproape oricum dorim noi, intr-un mod similar cu cel oferit de catre programul iTunes, diferenta fiind ca in cazul ceasului nu suntem limitati in ceea ce priveste spatierea. Daca in pagina principala de aplicatii a iOS nu putem lasa spatii goale intre aplicatiile unei pagini pentru a crea diverse forme, in cazul Watch OS aceasta limitare nu este impusa de catre Apple.

In lipsa ei utilizatorii au devenit cat se poate de creativi cu propriile ceasuri, astfel ca si-au creat diverse forme in pagina principala de aplicatii si in functie de numarul de aplicatii instalate cresc si optiunile de personalizare. Practic Apple a incercat sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a isi crea o parte din interfata Apple Watch dupa bunul plac si fara aceasta optiune experienta de utilizare ar fi fost cu mult mai anosta.

Apple Watch interfata personalizata 1

Desi deocamdata in iOS nu avem oferite asemenea functii din partea companiei Apple, adaugarea lor nu ar fi chiar atat de dificila, mai ales ca ea ar bucura o multitudine de posesori de iPhone-uri sau tablete iPad. Din pacate in momentul de fata acestia sunt obligati sa faca jailbreak si sa foloseasca diverse tweak-uri pentru a obtine aceasta functionalitate, insa Apple n-ar putea oferi mult mai multe in viitor, asta desigur daca ar vrea.

Voi ce parere aveti despre aceste optiuni disponibile pentru Apple Watch? V-ati dori sa le aveti disponibile nativ in iOS ?