Iata cati posesori de iPhone au cumparat iPhone 6 si iPhone 6 Plus

iPhone 6 si iPhone 6 Plus hero

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au generat cele mai mari vanzari si cresteri pentru adoptia de terminale iPhone in lumea intreaga, cele doua noi terminale atragand inclusiv o buna parte din baza de utilizatori ai smartphone-urilor Apple. Conform lui Tim Cook, nu mai putin de 20% din baza de utilizatori ai iPhone a facut trecerea la iPhone 6 si iPhone 6 Plus pana in prezent, deci o cincime dintre toti clientii Apple isi dorea un smartphone cu ecran mare.

Apple a anuntat ieri vanzari de 61 de milioane de terminale iPhone in primele trei luni ale anului 2015 si asta in conditiile in care in aceasta perioada vanzarile de produse electronice scad, insa nu si pentru cei din Cupertino. Fara a oferi detalii cu privire la combinatia de iPhone-uri vandute, este clar ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus au reprezentat majoritate vanzarilor, in timp ce vechile modele au completat diferenta.

Apple CEO Tim Cook on Monday revealed about 20 percent of active iPhone users have upgraded to the company’s latest iPhone 6 or iPhone 6 Plus hardware, leaving room for growth. Cook’s statement, which came in response to an analyst question during Apple’s quarterly conference call for the second quarter of 2015, suggests iPhone has substantial room for growth in the months leading up to an expected next-generation handset launch this fall.

Avand in vedere acest numar mare de posesori de terminale iPhone care au facut upgrade la cele mai recente doua nou modele, Apple inca are foarte mult spatiu pentru a se “extinde” si a cuceri noi consumatori din noi piete. Practic in cazul acestor doua produse Apple s-a baza intr-o foarte buna masura pe fostii clienti pentru a-si genera veniturile, insa a atras suficient de multi clienti noi.

Daca ar fi sa estimam care au fost vanzarile iPhone 6 si iPhone 6 Plus doar in baza de clienti ai Apple, atunci putem spune ca este vorba de peste 100 de milioane de unitati, avand in vedere ca Apple a vandut peste 500 de milioane de iPhone-uri pana acum.

1 COMENTARIU