Apple TV 4 este pregatit pentru lansare

2

Apple TV livrare tarzie

Apple TV este unul dintre produsele Apple care nu s-a bucurat de vanzari extrem de mari, ci doar de o popularitate suficient de mare pentru a convinge compania americana a el merita dezvoltat in continuare. Desi produsul nu a mai fost actualizat de mai bine de 2 ani de zile, cei de la Apple pregatesc lansarea unui model nou, mai exact Apple TV 4, WWDC 2015 urmand a fi “scena” prezentarii sale.

Actualele modele ale Apple TV sunt livrate de catre Apple la 1 – 2 saptamani din momentul plasarii unei comenzi, semn ca o schimbare a procesului de productie este pregatita, implicit va fi lansat un produs nou. Daca Apple va anunta Apple TV 4 la WWDC 2015, atunci el ar putea fi lansat la aproximativ 7 – 10 zile dupa prezentare, in cel mai rau caz, sau poate chiar in data de 8 iunie.

Desi s-ar putea spune ca aceasta intarziere a livrarii produselor ar putea avea legatura cu simple probleme de fabricare ale Apple TV, realitatea este ca nu vorbim despre altceva decat inlocuirea actualului model. V-am explicat deja in detaliu noutatile Apple TV 4 pregatite de catre compania Apple pentru lansarea noului produs, iar acum ramane doar ca el sa ajunga in magazine pentru achizitie.