Prima Pagina Apple TV 4 Apple TV 4 este pregatit pentru lansare

Apple TV 4 este pregatit pentru lansare

Apple TV livrare tarzie

Apple TV este unul dintre produsele Apple care nu s-a bucurat de vanzari extrem de mari, ci doar de o popularitate suficient de mare pentru a convinge compania americana a el merita dezvoltat in continuare. Desi produsul nu a mai fost actualizat de mai bine de 2 ani de zile, cei de la Apple pregatesc lansarea unui model nou, mai exact Apple TV 4, WWDC 2015 urmand a fi “scena” prezentarii sale.

Actualele modele ale Apple TV sunt livrate de catre Apple la 1 – 2 saptamani din momentul plasarii unei comenzi, semn ca o schimbare a procesului de productie este pregatita, implicit va fi lansat un produs nou. Daca Apple va anunta Apple TV 4 la WWDC 2015, atunci el ar putea fi lansat la aproximativ 7 – 10 zile dupa prezentare, in cel mai rau caz, sau poate chiar in data de 8 iunie.

Desi s-ar putea spune ca aceasta intarziere a livrarii produselor ar putea avea legatura cu simple probleme de fabricare ale Apple TV, realitatea este ca nu vorbim despre altceva decat inlocuirea actualului model. V-am explicat deja in detaliu noutatile Apple TV 4 pregatite de catre compania Apple pentru lansarea noului produs, iar acum ramane doar ca el sa ajunga in magazine pentru achizitie.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.