Apple TV 4 este pregatit pentru lansare

Apple TV livrare tarzie

Apple TV este unul dintre produsele Apple care nu s-a bucurat de vanzari extrem de mari, ci doar de o popularitate suficient de mare pentru a convinge compania americana a el merita dezvoltat in continuare. Desi produsul nu a mai fost actualizat de mai bine de 2 ani de zile, cei de la Apple pregatesc lansarea unui model nou, mai exact Apple TV 4, WWDC 2015 urmand a fi “scena” prezentarii sale.

Actualele modele ale Apple TV sunt livrate de catre Apple la 1 – 2 saptamani din momentul plasarii unei comenzi, semn ca o schimbare a procesului de productie este pregatita, implicit va fi lansat un produs nou. Daca Apple va anunta Apple TV 4 la WWDC 2015, atunci el ar putea fi lansat la aproximativ 7 – 10 zile dupa prezentare, in cel mai rau caz, sau poate chiar in data de 8 iunie.

Desi s-ar putea spune ca aceasta intarziere a livrarii produselor ar putea avea legatura cu simple probleme de fabricare ale Apple TV, realitatea este ca nu vorbim despre altceva decat inlocuirea actualului model. V-am explicat deja in detaliu noutatile Apple TV 4 pregatite de catre compania Apple pentru lansarea noului produs, iar acum ramane doar ca el sa ajunga in magazine pentru achizitie.

2 COMENTARII

  1. […] Apple TV 4 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2015, conferinta internationala a dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS ce va fi organizata incepand cu 8 iunie in San Francisco. Apple TV 4 va fi prezentat deoarece Apple va lansa si un nou serviciu de streaming pentru continut multimedia, iar asta va aduce si o actualizare importanta pentru harwdare-ul si accesoriile produsului. […]

  2. […] Apple TV 4 va fi lansat in cadrul WWDC 2015 de catre compania Apple, iar printre noutatile care urmeaza sa ne fie oferite acolo, cei din Cupertino pregatesc si cateva surprize extrem de interesante. V-am spus deja ca Apple TV 4 va avea o telecomanda noua, insa se pare ca Apple intentioneaza sa ne permita inclusiv sa controlam viitorul produs folosind Apple Watch direct de la incheietura mainii, lucru pe care nimeni nu l-a anticipat pana in prezent. […]