Slender Man Origins 3: Abandoned School a fost lansat

Slender Man Origins 3: Abandoned School este unul dintre cele mai recente jocuri lansate pentru iPhone, iPad si iPod Touch in App Store, iar in clipul video de mai sus il puteti vedea in toata splendoarea sa. Fiind cel de-al treilea joc al seriei Slender Man Origins, acesta continua povestea titlurilor originale si promite sa ofere o experienta de joc mai buna atat prin functiile implementate de catre dezvoltatori, cat si prin motorul grafic.

Cu peste 5 milioane de jucatori in lumea intreaga, jocul va pune in fata povestea unei scoli nu foarte obisnuite din care copiii au inceput sa dispara in mod misterios in timpul orelor de curs, cautarile pentru ei fiind facute in zadar. In fata incapacitatii politiei de a localiza elevii disparuti, guvernul virtual al jocului ia decizia de a inchide complet scoala pentru a evita disparitia altor copiii si astfel povestea trista ramane nerezolvata.

More than 5 million games from around the world! Join us, install the game! Children started to disappear from a very ordinary school. All the search for them was in vain: the police efforts failed, and the local government closed the school off. The place became abandoned.
Years later, our heroine enter the school once again through her dreams, and tries to rescue the stolen souls of the lost children. But the Slender Man stands in her way…

Cativa ani mai tarziu intra in scena eroina Slender Man Origins 3: Abandoned School pe care voi va trebui sa o ghidati in obiectivul ei de a intra din nou in scoala pentru a salva sufletele copiiilor rapiti si decedati. Totul se va intampla intr-o lume de vis in care voi va trebui sa il distrugeti pe Slender Man, cel care incearca sa va impiedice sa va indepliniti obiectivele, insa ca de obicei, puterea binelui invinge in aproape orice conditii.

  • Story: The Slender was never closer to you!
  • Atmosphere: The Slender is looking for you, in your own school!
  • Horror: Screamers, survival, music…

Slender Man Origins 3: Abandoned School este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.