Andrios – aduce interfata Android pe iOS, ajunge in Cydia

Andrios tema Android iPhone - iDevice.roAndrios instaleaza interfata Android Lollipop in iPhone si v-am spus acest lucru intr-un articol publicat in cursul zilelor trecute, iar astazi revin cu informatii si va spun ca tema a fost lansata oficial in Cydia si este disponibila pentru cumparare pentru cei interesati. Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, tema Andrios ofera o multitudine dintre elementele de design ale Android Lollipop, impreuna cu o parte dintre functiile sale, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte interesanta dupa instalare.

Denumirea, inteligent aleasa, reprezinta o combinare a cuvintelor Android si iOS, iar rezultatul final este o experienta imersiva care ar putea pacali aproape orice prieten. Dupa cum va puteti imagina, Andrios combina multiple tweak-uri ale Cydia intr-unul singur, astfel ca avem modificari pentru Action Bar, pentru Notifications Center, pentru interfata de inchidere a aplicatiilor, pentru Spotlight si multe altele.

Andrios brings an Android-inspired experience to your iOS Device. It offers multiple features that not only have “functionality” but “style” inspired from the Android Lollipop & KitKat OS, allowing the most requested features of Android to become a reality on iOS. We do not in any way own any contents of Android. We in no way ported, copied, or re-wrote any of Android Open Source Project. “Andrios” code was written purely from scratch using Objective-C, which is the primary programming language of Apple iOS.

In acest articol nu mai intru in detaliile legate de ceea ce ofera Andrios, insa va recomand sa il cititi pe cel initial pentru a afla toate informatiile referitoare la beneficiile oferite de catre el pentru noi dupa instalare. Andrios este disponibila pentru instalare in momentul de fata din repo-ul BigBoss al Cydia, insa pentru a putea beneficia de ea va trebui sa platiti 4 dolari, o suma modica in comparatie cu ceea ce va ofera tema dupa instalare.