Andrios – interfata Android Lollipop pe iOS (Video)

Andrios este un nou mod care este pregatit pentru lansare in Cydia in perioada imediat urmatoare, el fiind conceput in ideea de a le oferi utilizatorilor de iPhone si iPod Touch-uri posibilitatea de a instala interfata Android Lollipop in iOS. Denumirea, inteligent aleasa, reprezinta o combinare a cuvintelor Android si iOS, iar rezultatul final este o experienta imersiva care ar putea pacali paroape orice prieten.

Dupa cum va puteti imagina, Andrios combina multiple tweak-uri ale Cydia intr-unul singur, astfel ca avem modificari pentru Action Bar, pentru Notifications Center, pentru interfata de inchidere a aplicatiilor, pentru Spotlight si multe altele. In principiu majoritatea interfetei sistemului de operare este modificata dupa instalarea Andrios, totul fiind atent gandit pentru a oferi o experienta cat se poate de buna.

Fiecare parte din interfata Andrios are un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, a iOS 8, astfel ca puteti personaliza diverse elemente ale sale dupa bunul vostru plac.

Andrios Android iOS - iDevice.ro

 

Avand in vedere ca in Andrios vorbim despre aducerea experientei Android Lollipop in iOS, tweak-ul implementeaza inclusiv acea bara de meniu care permite trecerea de la un ecran la altul sau revenirea la pagina principala de aplicatii cu apasarea unui singur buton. Per total, Andrios arata ca un pachet complet pentru a modifica in totalitate interfata iOS si a afisa un Android Lollipop special gandit pentru sistemul de operare al celor de la Apple, asa ca probabil va fi extrem de popular.

Andrios Android iOS 1 - iDevice.ro

Andrios este pregatit pentru lansare in repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de 3.99 dolari, asa ca va voi anunta in momentul in care va fi disponibil pentru instalare.