Apple nu va lansa un iPhone de 4 inch in 2015

iPhone ecran 4 inch 2015Apple nu va lansa un iPhone cu ecran de 4 inch in 2015, informatia venind de la acelasi analist care ne-a spus si ca vom vedea un iPhone 6S cu chip A9, 2 GB RAM DDR 4, camera de 12 megapixeli, Force Touch, carcasa din aluminiu roz auriu si ecran de safir. Detaliile legate de un iPhone cu ecran mai mic vin totusi pentru a linisti lumea care spera sa vada un iPhone 6C.

Desi foarte multa lume spera sa vada anul acesta un nou iPhone cu ecran de 4 inch, se pare ca Apple isi indreapta intreaga atentie catre piata phablet-urilor, cea in care iPhone 6 Plus este rege necontestat. In ciuda acestui lucru, Apple va continua sa vanda iPhone-uri cu ecrane de 4 inch, iar iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S vor fi mentinute in vanzare pentru cei interesati.

Acestea fiind spuse, daca in 2015 sau 2016 veti dori sa va cumparati un iPhone nou care are ecran de 4 inch, atunci va trebui sa alegeti tot din vechile modele disponibile deja in oferta Apple. Avand in vedere faptul ca interesul consumatorilor continua sa fie indreptat spre smartphone-urile cu ecrane mari, e putin probabil ca in 2016 lucrurile sa se schimbe, astfel ca iPhone-urile cu ecran de 4 inch vor ramane neschimbate.