Vodafone YOU: beneficii pentru adolescenti cu o aplicatie mobila

Vodafone YOUVodafone YOU este un program dedicat exclusiv adolescentilor din Romania, operatorul de telefonie mobila oferindu-le tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani diverse beneficii in retea. Vodafone YOU aduce pentru tinerii cu cartela si o aplicatie mobila disponibila pentru iOS si Android, ea oferindu-le tinerilor sa socialzieze, pe baza pasiunilor comune, actiunile facute de catre ei in aplicatie aducandu-le beneficii in retea.

Mai mult decat atat, Vodafone YOU le ofera tinerilor posibilitatea de a castiga diverse premii zilnice puse la “bataie” de catre operator, iar detalii suplimentare sunt disponibile in comunicatul de presa de mai jos. Accesul la programul YOU se face prin Extraoptiunea YOU care costa 6 euro lunar, ea trebuind activata de catre cei interesati la operatorul de telefonie mobila Vodafone.

Vodafone Romania lanseaza YOU,  primul produs dedicat exclusiv adolescentilor

Bucuresti, 12 mai, 2015  – Vodafone Romania anunta lansarea unui produs inovator pe piata telecom – YOU, care imbina beneficiile atractive ale Cartelei Vodafone cu o aplicatie mobila unica ce le permite tinerilor intre 14 si 20 de ani sa socializeze, pe baza pasiunilor comune. In plus, utilizatorii activi sunt rasplatiti pentru fiecare actiune in aplicatie si pot castiga beneficii suplimentare si numeroase premii zilnice.

YOU by Vodafone a fost dezvoltat impreuna cu tinerii cu varste intre 14 si 20 de ani, in cadrul unor sesiuni de testari si workshop-uri si este un produs creat exclusiv pentru adolescenti si inspirat direct din stilul lor de viata.

Pentru a se inscrie in YOU, utilizatorii trebuie sa incarce orice Cartela Vodafone cu 6 euro credit si sa trimita codul numeric personal, prin SMS, la 2700.  Dupa trimiterea SMS-ului, daca utilizatorii au varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani, beneficiile YOU sunt activate automat. Tinerii care detin Cartela Vodafone, dar si cei care nu au achizitionat inca o cartela de la Vodafone,  pot descarca aplicatia mobila “YOU by Vodafone” din Google Play si App Store si isi pot imbogati experienta Facebook cu functionalitati unice de localizare si socializare, la nivelul liceului in care invata si al orasului in care locuiesc. Ulterior, utilizatorii pot intra in posesia premiilor zilnice si a beneficiilor suplimentare acumulate, doar activand extraoptiunea “YOU” pe Cartela Vodafone.

YOU by Vodafone este o noua experienta, conceputa special pentru tinerii sub 20 de ani. Aceasta generatie relationeaza si comunica intr-un mod deosebit, de aceea am ales sa devenim o parte mai importanta din viata lor, oferindu-le experienta digitala si sociala pe care si-o doresc. Cu YOU, oferim tinerilor un produs atractiv  – o cartela cu cele mai bune beneficii digitale din piata si o aplicatie mobila integrata cu Facebook care ii ajuta sa socializeze cu prietenii lor, de aceeasi varsta.” a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Extraoptiunea YOU, in valoare de 6 euro, permite utilizatorilor accesul la un fond comun de beneficii: 2000 de MB/Minute/SMS ce pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri nationale si international fix sau SMS-uri nationale. In plus, extraoptiunea include convorbiri si SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone si acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia mobila Zonga, primul serviciu romanesc care ofera un extins continut muzical, de peste 27 de milioane de melodii.

Aplicatia YOU by Vodafone, disponibila pe Android si iOS, ofera tinerilor posibilitatea de a-si gasi prieteni noi, in functie de pasiunile lor comune , precum si crearea unor grupuri si evenimente. In urma actiunilor desfasurate in aplicatie, toti utilizatorii vor acumula puncte, ce se pot  transforma in unitati – pana la 1000 MB, minute sau SMS-uri nationale pe luna.  Cei care acumuleaza cele mai multe puncte pot castiga premii zilnice, cum ar fi casti, gadget-uri si accesorii pentru smartphone. In plus, utilizatorii pot castiga excursii de 3 zile, la Costinesti, in “Casa YOU”, pentru un grup de 6 prieteni, in perioada 1 iulie – 30 august.

Programul YOU beneficiaza de o ampla campanie de comunicare, incepand cu luna mai, in mediile TV, online, social media si in-store. Mai multe informatii pot fi gasite pe website-ul YOU: you.vodafone.ro si pe pagina de Facebook dedicata: www.facebook.com/YouByVodafone