Jailbreak iOS 8.3 apare in prima demonstratie Video

Jailbreak iOS 8.3Jailbreak iOS 8.3 este asteptat de milioane de posesori de iDevice-uri din lumea intreaga, iar astazi avem ocazia de a vizualiza o presupusa demonstratie a primei solutii de jailbreak pentru iOS 8.3. Ea vine, desigur, din China si nu este 100% sigura, insa in baza imaginilor pe care le veti vedea, ea pare a fi destul de reala, desi in general acest tip de solutii de jailbreak sunt destul de usor de falsificat.

In aceasta pagina puteti vedea clipul video care prezinta solutia de jailbreak iOS 8.3 pentru prima oara, versiunea de iOS instalata in terminal parand a fi cea prezentata de catre autor, aplicatia Cydia fiind functionala. Mai mult decat atat, instalarea de pachete din Cydia se face la fel precum in cazul terminalelor care au jailbreak efectuat, asa ca din acest punct de vedere nu exista dubii.

Jailbreak iOS 8.3 a fost demonstrat

Va spuneam ca aceasat presupusa demonstratie a jailbreak iOS 8.3 nu este 100% sigura si afirmatia are la baza un motiv destul de serios, mai exact faptul ca terminalul nu a fost repornit de catre cel care a facut clipul video. In general demonstratiile facute pentru o solutie de jailbreak fara a face o repornire a terminalului si a demonstra ca solutia functioneaza dupa restart sugereaza faptul ca vorbim despre o pacaleala.

Da, in acest clip video pentru jailbreak iOS 8.3 ni se arata faptul ca aplicatia Cydia a fost pornita pe terminal, ca ea afiseaza informatii si ca se instaleaza ceva, insa aceste lucruri sunt usor de falsificat cu un cont de dezvoltator. Nu spun totusi ca demonstratia este 100% falsa si ca solutia de jailbreak nu exista, ci doar ca deocamdata nu avem o dovada sigura a faptului ca ea poate fi fara dubiu confirmata.

Avand in vedere ca jailbreak iOS 8.3 este asteptat de multa lume, probabil v-ati astepta ca solutia sa apara in viitorul foarte apropiat pe piata, nu ? Ei bine, din pacate realitate este alta si in articolul in care v-am vorbit despre cand va fi lansat iOS 8.3 jailbreak v-am spus ca lansarea iOS 8.4 ii convinge pe hackeri sa isi pastreze exploit-urile pentru viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Concluzionand, daca demonstratia ne arata un jailbreak iOS 8.3, este putin probabil ca el sa fie de fapt jailbreak iOS 8.4.