Adobe Photoshop Touch pentru iOS va fi retrasa din App Store

Adobe photoshop touchAdobe Photoshop Touch este o aplicatie lansata de catre compania Adobe in App Store in ideea de a le oferi posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a edita poze direct din propriile terminale mobile. Functionalitatea aplicatiei a atras aprecieri din partea unui numar foarte mare de persoane, insa cei de la Adobe au decis intr-un final sa intrerupa procesul sau de dezvoltare, ea urmand a fi retrasa definitiv din App Store in perioada urmatoare.

Practic Adobe va renunta sa ofere o aplicatie care sa combine o multitudine de functii disponibile in programul pentru PC-uri si se va concentra pe lansarea de aplicatii separate care ofera diverse functii intr-un mod mult mai complex. In aceasta idee, astazi Adobe a anuntat lansarea Project Rigel, pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos, aplicatia urmand a oferi optiuni de retusare profesionala a imaginilor.

Pregatita pentru lansare pana la sfarsitul acestui an, aplicatia Project Rigel este capabila sa ofere functionalitate avansata pentru utilizatori si sa editeze imaginile fara a le distruge calitatea sau diverse elemente importante. Separat de Project Rigel, compania Adobe intentioneaza sa lanseze o multitudine de aplicatii care contin functii disponibile intr-o serie de programe prezente deja pe PC-uri.

Photoshop Mix, Shape CC, Color CC, Brush CC sau Comp CC urmeaza sa fie lansate in App Store, insa deocamdat animeni nu stie cand vor fi disponibile aceste titluri sau daca ele vor fi disponibile gratuit, ori vor trebui cumparate.