Apple : iPhone 5C cu Touch ID nu exista, iPhone 6S nu va fi lansat in august

Apple infirma iPhone 5C iPhone 6SApple infirma existenta iPhone 5C cu Touch ID, dar si lansarea iPhone 6S din august intr-o miscare destul de interesanta pentru echipa de PR a celor din Cupertino, care de obicei ignora zvonurile de acest gen. In cursul acestei zile au fost aduse in atentia lumii intregi o serie de imagini publice pe website-ul Apple in care un iPhone 5C cu Touch ID era prezentat, insa cei de la Apple sustin ca este vorba despre nimic mai mult decat o greseala de editare a imaginilor.

Trecand acum la iPhone 6S si lansarea din august, multiple zvonuri au indicat acest lucru pana acum, unul de astazi spunand ca prezentarea va avea loc in august in timp ce lansarea va avea loc in septembrie. Cei de la Apple linistesc lucrurile si spun ca lansarea iPhone 6S din august este o pura inventie, dupa cum v-am spus si eu, dar lansarea din septembrie este cat se poate de sigura in acest punct.

Informatiile acestea vin de la “surse” din cadrul Apple, iar asta inseamna in general ca echipa de PR a trimis informatiile catre jurnalisti pentru a linisti investitorii nesiguri despre viitorul companiei. Ca sa fiu sincer, reactia celor de la Apple este surprinzatoare, insa din moment ce ea vine acum, ne putem astepta ca in viitor cei din Cupertino sa reactioneze in continuare la zvonuri, contrar modului de operare din trecut.