iPhone 6S – noi detalii despre lansare si iPad Pro

iPhone 6S lansare august septembrieiPhone 6S va fi lansat in vara, asta ne spuneau surse din cadrul Apple acum o saptamana de zile si informatia era extrem de greu de crezut avand in vedere ca Apple lanseaza terminale noi in luna septembrie si nu vara. In ciuda acestei strategii din trecut, compania Apple pare pregatita sa schimbe din nou lucrurile, iar asta ne-o spune analistul asiatic de la care am aflat pana acum cele mai valide informatii privind produse Apple inca nelansate pe piata.

Conform acestui analist, numit Kuo Ming-chi, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate de catre Apple in august, lansarea urmand a avea loc in luna septembrie, probabil la 10 zile dupa conferinta in care vor fi dezvaluite. La baza acestei povesti sta tot faptul ca Foxconn are o rata atat de buna de unitati produse fara defecte incat compania Apple este pregatita sa-si lanseze terminalele mai devreme pe piata.

iPhone 6S – prezentare in august si lansare in septembrie

Se pare ca Apple ar reusi sa aduca pe piata mult mai multe terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut, iar dintre toate, modelul cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa aiba 66% din productia totala. Informatia privind cotele de productie nu este surprinzatoare avand in vedere ca majoritatea fanilor Apple au optat pentru iPhone 6 si nu iPhone 6 Plus, ecranele facand diferenta dintre ele.

Kuo said that Apple is expected to unveil the next iPhones in August, a month earlier than the market had widely anticipated. The new devices are expected to hit store shelves in September and to serve as a driver of Hon Hai’s shipments and earnings for the second half of this year, helping the company climb out of the slow season in the first half, the analyst said.

In ceea ce priveste noutatile iPhone 6S, analistul reitereaza faptul ca vom avea parte de un chip A9 cu procesor triple-core, 2 GB RAM DDR 4, o camera de 12 megapixeli, tehnologia Force Touch si o carcasa din aluminiu mai rezistent. Informatiile nu sunt 100% noi, insa venind de la o persoana cu atat de multe informatii valide in trecut, se pare ca Apple intentioneaza intr-adevar sa-si modifice planurile privind lansarile.

Separat de iPhone 6S, analistul vorbeste si despre iPad Pro, tableta cu ecran de 12.9 inch urmand a fi produsa doar de catre cei de la Foxconn, fara ca vreo alta companie sa fie contractata pentru acest proces. In ceea ce priveste noutatile sale, se pare ca vom vedea un port USB-C, un nou tip de ecran, chip-ul A9 cu hardware pe masura, insa pretul de vanzare urmeaza sa fie de peste 1000 de dolari.