Apple Watch poate fi conectat la cablu Lightning, iata stand-ul de prezentare

Apple Watch stand prezentareApple Watch este disponibil pentru testare in magazinele Apple inca din luna aprilie, atunci cei din Cupertino oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a testa noul produs inainte ca el sa ajunga efectiv in mainile lor. Pentru a prezenta ceasul in fata viitorilor clienti compania Apple foloseste o serie de stand-uri de prezentare, Apple Watch-urile introduse in ele avand o curea speciala cu un cablu Lightning integrat in ele, el fiind interconectat la ceasul inteligent.

In imaginile acestui articol puteti vedea cureaua speciala cu cablu Lightning inclus, portul acestui cablu Lightning conectandu-se la portul de 6 pini folosit pentru diagnosticare, iar zilele trecute v-am spus cum il puteti accesa. Cureaua cu acel cablu Lightning este conectata la un stand de prezentare, iar acesta este la randul sau conectat la o tableta iPad Mini care este vizibila langa ceas.

Interconectarea dintre iPad Mini si Apple Watch are rolul de a facilita prezentarea de informatii detaliate despre functiile ceasului, astfel ca atunci cand o aplicatie este deschisa pe ceas, tableta iPad Mini afiseaza informatii suplimentare despre ea. Nimeni nu stie daca Apple Watch este conectat cu tabletele iPad intr-un mod similar cu cel prin care se face interconectarea la iPhone, insa este clar ca cele doua produse comunica intre ele.

 

Apple Watch curea cablu Lightning

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata un Apple Watch care este introdus intr-un stand de prezentare de acest gen, el nefiind gandit pentru a putea fi testat de catre utilizatori in timpul unei vizite. Cureaua sa este special facuta de catre Apple pentru a facilita incarcarea si diagnosticarea prin portul Lightning, insa desigur ca trebuie luat in considerare si faptul ca el comunica intr-un mod sau altul cu tableta iPad Mini.

Imaginile din acest articol au fost furnizate de catre o agentie guvernamentala din Brazilia, acolo ceasul fiind trimis pentru certificare in vederea vanzarii, asa ca unele secrete ale sale au ajuns acum in atentia intregii lumi. Ca sa fiu sincer, nu este nimic spectaculos in modul de prezentare al Apple Watch, nici macar cablul Lightning atasat de ceas, singurul element care genereaza intrebari fiind interconectarea cu iPad Mini.

Apple Watch curea cablu Lightning 1