Prima Pagina Jony Ive Jony Ive a inregistrat de 2 ori mai multe brevete de inventie...

Jony Ive a inregistrat de 2 ori mai multe brevete de inventie decat Thomas Edison

4

Jony Ive Thomas EdisonJony Ive este unul dintre principalii inventatori ai companiei Apple, el avand inregistrate in nume propriu un numar impresionant de brevete de inventie, majoritatea pentru tehnologii care nu vor ajunge pe piata. Poate va va veni greu sa credeti, insa Jony Ive are inregistrate peste 5000 de brevete de inventie pe numele sau, cifra fiind colosala pentru multe companii, nu doar un simplu om, chiar daca este Chief Design Officer in cadrul companiei Apple.

Acum, desi Jony Ive nu a inventat tehnologii sau produse extrem de importante, precum Thomas Edison, el are de peste 2 ori mai multe brevete inregistrate pentru tot ceea ce a facut in cadrul Apple. Mai exact, Thomas Edison are inregistrate 2322 brevete de inventie in intreaga sa viata, Jony Ive avand 5000 de brevete de inventie inregistrate, deci cu 2678 de brevete de inventie mai mult.

Ive’s inventiveness can perhaps most starkly be expressed by revealing that he has nearly 5,000 patents to his name. To give you some point of comparison, Edison was granted 2,332.

Practic, Jony Ive poate fi considerat unul dintre cei mai mari inventatori ai secolului 21, daca ne uitam numai la numarul efectiv de brevete de inventie, insa stim cu totii ca majoritatea nu sunt chiar atat de importante. In ciuda acestui lucru, CDO-ul Apple a reusit sa schimbe vietile multor oameni prin produsele concepute pentru Apple si va continua sa o faca, in ciuda fricii unora ca el va avea un rol secundar in viitor.

Jony Ive este una dintre putinele minti cu adevarat stralucite din cadrul companiei Apple, el fiind unul dintre cei mai importanti oameni pentru viitorul celor din Cupertino, iar daca va continua in acest ritm, atunci intr-un deceniu ar putea avea peste 10.000 de brevete de inventie inregistrate.