WhatsApp Messenger – cele mai interesante lucruri pe care nu le stiai despre (infografic)

statistici whatsapp messengerWhatsApp Messenger este cea mai mare retea de mesagerie text de pe planeta, ea fiind utilizata de catre sute de milioane de persoane de pe planeta, unii analisti estimand ca ea va atinge 1 miliard de utilizatori lunari pana la sfarsitul anului 2015. Avand in vedere ca WhatsApp Messenger are un istoric indelungat, aplicatia fiind lansata in anul 2009 in App Store, mai jos aveti o multitudine de lucruri interesante in legatura cu ea.

Printre cele mai interesante informatii se numara faptul ca peste 30 de miliarde de mesaje sunt trimise zilnic prin aplicatie, peste 200 de milioane de mesaje vocale sunt trimise zilnic, peste 195 de minute sunt petrecute saptamanal de catre utilizatori in aplicatie, peste 700 de milioane de poze sunt partajate zilnic si ca 72% dintre utilizatori verifica aplicatia zilnic pentru a vedea daca au mesaje noi.

whatsapp statistici 2015

Articolul precedentApple are cel mai valoros brand din lume
Articolul următoriPhone 6S ar putea avea baterii de la noi producatori
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.