Apple Watch poate fi incarcat rapid cu Reserve Strap (Video)

Apple Watch incarcare port diagnosticApple Watch poate fi incarcat de accesorii terte prin portul de diagnostic lasat de catre Apple in produsul sau, iar saptamanile trecute o companie americana ne-a confirmat ca aceasta procedura este posibila. Astazi vedem lucrurile duse ceva mai departe, cei de la Reserve Strap demonstrandu-ne cum poate fi incarcat rapid un Apple Watch folosind bratara lor si nu incarcatorul prin inductie oferit de catre compania Apple.

 

Diferenta intre timpul de incarcare nu este majora, de aproximativ 5% in toata perioada de incarcare, insa partea buna a acestui tip de solutii este ca ele permit utilizarea senzorilor fara probleme. O curea cu baterii integrate poate fi introdusa direct in portul de diagnostic, plasat in partea laterala a carcasei, si incarca Apple Watch in timpul folosirii normale, totul fiind similar cu purtarea unei curele standard.

Reserve Strap lucreaza de ceva vreme la o serie de prototipuri de curele cu baterii incluse pentru incarcarea rapida a Apple Watch, iar in clipul video de mai jos avem demonstrata procedura in sine. Comparatia este facuta cu sistemul de incarcare prin inductie oferit standard de catre compania Apple, asa ca ne putem face o idee cat se poate de clara in legatura cu ceea ce vom primi de la accesoriu.

https://www.youtube.com/watch?v=NOuUroPZE14

In momentul de fata Reserve Strap este disponibila pentru precomanda direct din website-ul producatorilor, produsul final urmand a fi lansat in toamna acestui an, pretul de cumparare fiind de 250 de dolari. Desi la o prima vedere pretul pare mare, in realitate vorbim despre un accesoriu care poate dubla sau tripla autonomia bateriei Apple Watch, iar pretul sau va scadea pe masura ce alte produse similare vor fi lansate.