Reserve Strap – bratara care incarca Apple Watch in timpul folosirii

  Reserve Strap este o bratara pentru Apple Watch anuntata recent de catre o companie americana, ea fiind dezvoltata in ideea de a ne permite sa incarcam ceasul Apple in timpul utilizarii de zi cu zi. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea Reserve Strap, dar si design-ul sau, ea fiind gandita pentru a putea fi atasata exact precum orice alta bratara, fara a impiedica utilizarea senzorilor. Conform producatorilor, aceasta bratara are integrate baterii care incarca Apple Watch prin inductie magnetica in timpul utilizarii, ea putand creste cu pana la 125% autonomia bateriei ceasului.

The band will have embedded batteries and utilize magnetic inductive charging similar to the new MagSafe wall charger for the Apple Watch. We don’t have hard numbers yet but based on current testing projections, we believe we will be able to increase the battery life of the Apple Watch by up to 125%.

  Ideea in sine este interesanta, insa exista doua mari probleme peste care multi nu vor putea trece, grosimea bratarii si pretul mare de achizitie pe care dezvoltatorii l-au stabilit pentru ea. Conform informatiilor initiale, Reserve Strap urmeaza sa coste nu mai putin de 249 de dolari pentru cei interesati sa o precomande, pretul fiind cu 100$ mai mic decat cel al celui mai ieftin Apple Watch. Avand in vedere ca Apple Watch va avea o autonomie a bateriei limitata, lansarea unor carcase de acest gen este benefica, dar preturile mari de vanzare vor tine utilizatorii departe.