Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger te protejeaza de textul care restarteaza iPhone

Facebook Messenger te protejeaza de textul care restarteaza iPhone

6

Facebook Messenger protectie text restartare iPhoneFacebook Messenger te protejeaza de textul care restarteaza iPhone, compania Facebook luand masuri rapide pentru a se asigura ca utilizatorii sai nu vor fi afectati de cea mai noua metoda de a strica experienta de utilizare a unui iPhone. Daca in mod normal orice aplicatie permite trimiterea acestui text, unele blocandu-se imediat dupa partajarea sa, in cazul Facebook Messenger lucrurile sunt complet diferite, trimiterea textului fiind interzisa de catre aplicatie chiar din momentul in care utilizatorul apasa butonul de trimitere.

In imaginea de mai sus puteti vedea exact la ce ma refer, Facebook Messenger avertizand utilizatorul ca textul pe care incearca sa il trimita este detectat ca fiind nesigur, el necesitand modificari pentru a fi partajat. Dupa acceptarea mesajului de eroare utilizatorului ii este afisat in continuare mesajul text in conversatie, insa el este transparent si marcat ca nefiind trimis.

In continutul pe care incerci sa il distribui exista un link pe care sistemele noastre de securitate l-au detectat ca fiind nesigur. Te rugam sa stergi acest link pentru a continua.

Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca Facebook sa se “miste” atat de repede si sa blocheze mesajul text din Facebook Messenger, insa miscarea este logica si pana ca textul sa fie blocat probabil au existat destule persoane afectate. Fara a putea trimite textul prin Facebook Messenger, aplicatia nu va fi afectata si implicit nici utilizatorii, deci este clar ca ea era susceptibila de inchidere folosind acest text.