Majoritatea modelelor Apple Watch sunt livrate in doar o saptamana

Apple Watch livrare rapidaIn 10 aprilie, ziua lansarii Apple Watch, compania Apple lista toate modelele sale ca fiind disponibile pentru livrare in lunile ma sau iunie, stocurile reduse impiedicand utilizatorii sa intre rapid in posesia unui produs. La o luna si jumatate din acel moment, compania Apple a reusit sa acopere partial cererea de pe piata, astfel ca in momentul de fata majoritatea modelelor Apple Watch sunt livrate in 5 – 7 zile lucratoare.

Da, ati citit bine, compania Apple a reusit sa imbunatateasca atat de mult productia Apple Watch, incat o persoana care comanda acum un ceas din Apple Store are sanse mari sa il primeasca pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Zilele trecute lansare Apple Watch 19 iunie si 26 iunie, din 26 iunie produsul urmand a fi lansat intr-o serie de alte 8 tari de pe glob, disponibilitatea in magazinele acelor tari nefiind cunoscuta acum.

Practic Apple a reusit sa isi convinga partenerii sa creasca serios productia de Apple Watch astfel incat lansarea oficiala sa aiba loc in luna iunie, la aproape doua luni distanta de ziua in care ceasul inteligent trebuia sa fie disponibil in magazine. Desi incepand din 19 iunie oricine va putea intra intr-un magazin Apple pentru a incerca sa cumpere un Apple Watch, nimeni nu stie daca Apple va avea suficiente unitati pentru a-i satisface pe clienti.

In aceasta idee, este preferabil sa folositi Apple Store Online pentru a face acum o comanda pentru un Apple Watch si sa asteptati livrarea sa intr-o saptamana decat sa va “incercati norocul” in 19 iunie.