iOS 9 – prezentare LIVE pe iDevice.ro!


prezentare iOS 9La ora 20:00 va incepe WWDC 2015 si veti vedea LIVE prezentarea iOS 9, OS X 10.11, a Apple Music si a multor altor noutati interesante pregatite de catre compania Apple pentru noi. Incepand cu ora 19:30 va astept in aceasta pagina pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple, dar cu acest lucru erati deja obisnuiti avand in vedere ca aceasta nu este prima conferinta Apple prin care trecem impreuna.

V-am explicat dimineata cum vedeti LIVE WWDC 2015 si prezentarea iOS 9, insa totul va incepe diseara la ora 20:00 si nu mai devreme, tot atunci urmand a fi publicat si stream-ul LIVE pentru eveniment. Ca de obicei, ne asteptam ca intreaga conferinta sa dureze nu mai putin de 2 ore, cei de la Apple organizandu-si evenimentele pe perioade lungi de timp pentru a prezenta in detaliu toate noutatile.

PREZENTARE LIVE iOS 9 la WWDC 2015

Dupa conferinta de prezentare a iOS 9 si OS X 10.11 ar trebui sa vedem iOS 9 beta 1 si OS X 10.11 beta 1, compania Apple lansand de obicei versiunile beta ale iOS sau OS X imediat dupa evenimente. Separat am putea vedea si un nou beta build al iOS 8.4 care le-ar putea oferi dezvoltatorilor de aplicatii acces la sistemul de streaming audio Apple Music dezvoltat de catre compania Apple.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile ce urmeaza sa fie prezentate diseara, dar si pentru a descoperi secretele iOS 9 pe masura ce vor fi prezentate aici, va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro. Separat puteti accepta sa primiti notificari Push in browserele voastre sau, desigur, sa faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro!

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb