Apple confirma lansarea de aplicatii pentru Apple TV, creste numarul de iDevice-uri ce pot fi inregistrate

apple tv aplicatii

Ca parte a schimbarilor pe care compania Apple le ofera dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforme iOS, OS X sau watchOS, cei din Cupertino permit acum inregistrarea a minim 100 de UDID-uri pentru diversele tipuri de produse ale sale.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, acum orice persoana interesata sa dezvolte aplicatii poate inregistra nu mai putin de 500 de UDID-uri pentru testarea aplicatiilor, aici incluzandu-le si pe cele pentru Apple TV.

Avand in vedere ca Apple inca nu a anuntat posibila lansare a unui SDK care sa permita dezvoltarea de aplicatii pentru Apple TV, ramane de vazut cand va fi disponibila aceasta optiune, dar este clar ca ea este dezvoltata.

Conform zvonurilor aparute recent in legatura cu WWDC 2015, compania Apple ar fi trebuit sa ne prezinte un SDK pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate Apple TV, insa iata ca acest lucru nu s-a intamplat pana acum si probaibl nici nu se va intampla.

Daca sunteti dezvoltator de aplicatii, atunci va puteti inregistra in portalul dedicat voua pe website-ul Apple pentru a vedea aceste schimbari si eventual a inregistra UDID-uri noi pentru aplicatii.