Apple Music va permite salvarea de albume pentru ascultare offline

Apple Music salvare albume ascultare offlineApple Music le va permite utilizatorilor sa salveze offline albumele artistilor preferati pentru a le asculta atunci cand nu au o conexiune de internet disponibila, compania Apple confirmand acest lucru prin intermediul website-ului sau. Compania Apple nu a oferit detalii cu privire la modul in care functioneaza intregul sistem pentru Apple Music, insa probabil utilizatorii vor putea descarca melodiile oricand si oriunde pentru a le asculta direct in aplicatia Music, Muzica atunci cand doresc.

In momentul de fata Spotify le permite utilizatorilor sa descarce muzica dorita din serverele sale si sa o asculte offline oricand doresc, insa dupa o perioada de 30 de zile fara logare in aplicatie cu o conexiune de internet activa, accesul este restrictionat.

Relogarea in aplicatie cu o conexiune de internet activa pentru a confirma faptul ca abonamentul este activ va permite din nou acces la muzica si exista sanse mari ca Apple Music sa functioneze intr-un mod similar pentru utilizatorii din lumea intreaga.

As an Apple Music member you can add anything from the Apple Music library — a song, an album or a video — to your collection. And that’s just the warm-up act. From there you can create the perfect playlist from anything you’ve added. You can save it for offline listening and take it on the road.

Separat de albume si melodii, utilizatorii Apple Music vor putea salva offline clipuri video, sau chiar continut publicat de catre artisti prin sistemul Connect, astfel ca teoretic puteti vedea orice publica acestia, chiar si cand nu sunteti conectati la internet.