iOS 8.4 beta 4 cu noua aplicatie Muzica si Apple Music a fost lansat

iOS 8.4 beta 4iOS 8.4 beta 4 cu noua aplicatie Muzica si Apple Music a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, la doar o zi dupa prezentarea oficiala a noului sistem si a noii aplicatii in cadrul WWDC 2015. Compania Apple s-a “miscat” foarte repede pentru a le oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a testa noul serviciu Apple Music pe propriile terminale, astfel ca oricine va instala iOS 8.4 beta 4 va beneficia de noua functionalitate.

V-am vorbit deja despre majoritatea noutatilor pe care le aduce iOS 8.4 impreuna cu a sa aplicatie Muzica, dair si ce aduce nou Apple Music, astfel ca stiti deja la ce sa va asteptati din partea Apple de indata ce iOS 8.4 va fi oferit oficial pentru toata lumea.

Aseara cei de la Apple au anuntat oficial faptul ca iOS 8.4 impreuna cu Apple Music vor fi lansate pe data de 30 iunie in intreaga lume, insa serviciul de streaming audio va putea fi utilizat doar in 100 de tari de pe glob, Romania putand fi printre ele.

Apple Music urmeaza sa fie disponibil gratuit timp de 90 de zile pentru utilizatorii iOS 8.4 si mai tarziu iOS 9, urmand ca dupa aceea compania Apple sa perceapa o taxa lunara de 10 dolari, sau echivalentul in moneda locala, pentru a permite efectuarea de streaming pentru muzica.

Libraria Apple Music va putea fi salvata local de catre utilizatori pentru a asculta muzica, astfel ca nu va trebui sa aveti mereu o conexiune de internet activa pentru a putea asculta muzica pusa la dispozitie de catre compania Apple, deci ne putem bucura din acest punct de vedere.

Separat de posibilitatea de a asculta muzica, Apple Music ne ofera si posibilitatea de a interactiona cu artistii nostri favoriti, acestia avand canale dedicate in aplicatia Muzica printr-un sistem numit Connect, acesta permitandu-le sa partajeze poze, clipuri video sau chiar cele mai recente melodii partiale create pentru noi.