Facebook Messenger – 1 miliard de descarcari pe Android

Facebook Messenger 1 miliard descarcariFacebook Messenger a fost descarcat de peste 1 miliard de ori doar pe platforma Android a celor de la Google, aplicatia avand peste 600 de milioane de utilizatori activi lunar in intreaga lume. Desi cifra este mult mai mica decat numarul total de descarcari doar pentru platforma Android, ea este totusi surprinzatoare si foarte apropiata de cea a WhatsApp Messenger, cea mai folosita retea de mesagerie de pe planeta.

Avand in vedere ca Facebook Messenger a fost descarcat de peste 1 miliard de ori doar pe platforma Android, cifra totala de decarcari pe toate platformele este, cel mai probabil, mult mai mare decat cea raportata de Google Play.

Din pacate pentru App Store nu avem vizibile cifre privind descarcarile totale ale aplicatiilor, insa exista o foarte mare sansa ca peste cateva sute de milioane de descarcari sa fie inregistrate pana acum pentru Facebook Messenger.

Prin inregistrarea miliardului de descarcari, aplicatia Facebook Messenger face acum parte dintr-un “club” select de aplciatii care au atins un numar atat de mare de instalari pe terminalele Android in lumea intreaga.

Anuntul privind depasirea cifrei de descarcari a fost facut de catre David Marcus, omul care conduce divizia de dezvoltare a aplicatiei Facebook Messenger, iar pe masura ce numarul va creste vom afla informatii noi.