Facebook Messenger update aduce noutati pentru contacte si locatii

Facebook identificare contacteFacebook Messenger a fost actualizat in cursul noptii trecute de catre compania Facebook, iar in noua versiune a aplicatiei avem implementate schimbari importante pentru modul in care sunt afisate informatii despre contacte si locatii. Prima parte are legatura cu acest articol privind identificarea contactelor Facebook in momentul in care cineva intra intr-o discutie cu noi, compania oferind mai multe detalii privind persoanele care nu sunt prezente deja in lista noastra de prieteni, dar nu doar atat.

Cea de-a doua parte are legatura cu un articol publicat ieri in care va vorbeam despre noul sistem de localizare prin Facebook Messenger, cei de la Facebook oferindu-ne posibilitatea de a face localizari mai exacte si mai rapide. Mai mult decat atat, aplicatia nu va mai face localizari constante pentru a ne determina locatia si a o afisa prietenilor, aceasta fiind partajata doar in momentele in care noi dorim sa intram in contact cu ei.

See more about who’s contacting you: When someone messages you for the first time, you’ll see info that you have in common, such as mutual friends, groups you’re both in and events you’ve attended together. Send a map of where you are, any place or pinned location: You can now suggest a meeting spot, instantly update friends on where you are and so much more with just a few taps.

Desi schimbarile au fost anuntate cu mult timp in urma de catre compania Facebook, iata ca abia prin actualizarea din cursul serii trecute ne sunt efectiv puse la dispozitie in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri. Avand in vedere ca aplicatia abia a fost actualizata, exista sansa ca nu toate functiile sa fie imediat disponibile, asa ca daca nu le puteti utiliza, va trebui sa aveti putina rabdare.

Aplicatia Facebook Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, informat universal, prin App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people in your lifefor free. Messenger is just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan).

Not just for Facebook friends: Message people …


Dimensiunea aplicatiei este: 63.2 Mb