iOS 9 si noua aplicatie iCloud Drive

iOS 9 aplicatie iCloud DriveiOS 9 include si o noua aplicatie iCloud Drive pentru utilizatorii interesati sa-si poata administra mult mai usor datele salvate in sistemul de stocare de fisiere al celor de la compania Apple. In imaginea alaturata aveti prezentata iconita aplicatiei iCloud Drive, aplicatia fiind nativa ascunsa in sistemul de operare, ea devenind vizibila in momentul in care utilizatorii o selecteaza pentru vizualizare din meniul dedicat iCloud al aplicatiei Configurari, Settings, din interfata sistemului de operare.

Trebuie sa fiti logati in iCloud pentru a putea afisa aplicatia iCloud Drive si a putea vedea fisierele care sunt stocate in contul vostru, in caz contrar accesul la intregul meniu iCloud fiind interzis de catre iOS 9. Dupa accesarea aplicatiei veti vedea folderele si fisierele care sunt disponibile in iCloud Drive, dar si cat spatiu mai aveti disponibil pentru a copia alte fisiere in locul lor in sistem.

Manipularea fisierelor disponibile in iCloud Drive se face extrem de usor utilizand cele cateva butoane disponibile in interfata sistemului de operare, astfel ca daca sunteti interesati sa stergeti sau sa mutati ceva, o puteti face foarte usor. Fisierele pot fi partajate din iCloud Drive prin email sau diverse alte aplicatii, insa desigur ca pot fi deasemenea deschise direct in aplicatia iCloud Drive a iOS 9 sau in alte aplicatii dedicate.

iOS 9 aplicatie iCloud Drive 1

Desigur ca puteti cauta printre fisierele disponibile in interfata aplicatiei iCloud Drive pentru a gasi tot ceea ce va intereseaza, asta desigur daca aveti foarte multe obiecte salvate acolo pentru vizualizare. Acestea fiind spuse, cred ca toate screenshot-urile din acest articol prezinta cat se poate de bine tot ceea ce ofera aplicatia iCloud Drive pentru noi.